Bara en dag kvar!

 4e ljuset är nu tänt under år 2007 advent! 
Julen nalkas i advent,
och vårt fjärde ljus blir tänt.
På Guds lille son vi tänker,
när de fyra ljusen blänker.    


Härligt med morgon, nä inte alls, jag hade kunnat sova ett par timmar till, men före nio snåret var det någon som ryckte i mitt täcke och efter det var det kört. En mysig morgonfrukost fick jag däremot, sen var det dusch för alla män i huset, Göran först och bröderna BB sen. Frisyrfix, nagelklipp, påklädning och en massa kramar hann vi med innan vi åkte mot Älvsbyn. När vi lämnat Hugo & Robin hos sin pappa åkte vi till Påle, där bjöds vi på super delikat lax, kaffe och bulla. Grannarna Patrik & Carina kom också upp på en kaffetår och tillsammans hade vi det trevligt med många skratt, en å annan historia som hänt under de senaste åren i Påle kom på tal och somliga mer skrattlockande än andra.

En sväng på stan gjorde vi innan vi åkte hem för att förbereda lilla julafton här hos oss. Vid halv fem började gästerna att droppa in och snart var vi alla samlade. Tänk vad många det blev av Maggan & Hasse efter 40 år,,,tre barn,fem barnbarn, en svåger, två svägerskor och tre bonus barnbarn... hoppas jag fick med alla i uträkningen. Vi åt tomtegröt enligt tradition, Görans griljerade julskinka, lax och smörgås. Kaffe och fika efteråt.

Jonte fick : 500:- presentkort på JC, videohemmakväll, biocheck,lego Starwars x-ving, trådlöshandenhet till playstation, wrestling spel till playstation, batteritandborste, prenumeration på Tom & Jerry, Hälge bok och en chakladask.
  

Jens fick : 500:- videohemmakväll, biocheck, pengar till Italienresan och en chokladask.


Dagens dissning: samvetet, varför är det så att man tänker på andra före sig själv,,, hade inte vart något om saken om fler resonerat så,,,, men när ingen tänker på en tillbaka, hur gör man då??

Dagens hissning: rabarberglögg från Alterheden, god så inni vassen.
http://www.alterhedens.se/

Kan även rekomendera honug med pepparmintsmak, god och bra för onda halsar.

Nu ska jag mysa ikapp med maken och invänta JulaftonSusies Graphics

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0