Så kom julen,,,,,,

Herregud vad julklappar, tur att vi har kombi. Inne hos värdfolket fanns det lite utrymme kvar för paket och vi konstaterade att detta lär ta några timmar att öppna, och sen ett år för att återställa ekonomin. Kalle & hans vänner bjöd oss på en timmes underhållning och roade både 5- som 40 åringar. Maten var super god och jag åt till magen vällde ut i trikåklänningen.. mätt!
Vi åt köttbullar, sillsallad, revbensspjäll, lax, prinskorv, mimosasallad, rödbetssallad, salami m.m
Efter maten blev det en lång väntan för barnen, men i själva verket kort, vi som föddes på 70talet vet vad en lång väntan betyder, då satt folket och åt i timmar, de hade inte vett att skynda sig för barnens skull.

 Den där jobbiga väntan!

 Oh så kom han äntligen, tomten hade en väldigt underlig och udda kalixdialekt, men att han var en äkta tomte, det finns det inga tvivel om!

       Alla barnen fick sitta i tomtens knä!

Efter att alla öpnnat sina paket, fikade vi paj och kladdkaka, julmust, kaffe och en liten virre för den som ville. Eftersom att vi har en inte så kurant Robin, så valde vi att åka hemmåt efter halv åtta snåret och här är vi nu, i full gång med att montera, saätta ihop, kika och läsa instruktioner m.m... Snart ska vi se Hälsoresan och sen Ett päron till farsa firar jul.

Några av våra julklappar

1600:- , videohemmakväll, ängel, kökspannor, tekanna, receptböcker, halsband, piketröja, kallingar, hjärtan till scrapbooking, Dr House säsong ett, Historiebok, presentkort på Din stil, fondueset, kökshandduk set, ljus med fat, ljus i lykta x3.

Robin fick bland annat en cd-spelare, cd, tre böcker, lego, playstationspel, godis, tröja, batteritandborste, kallingar, 500:- presentkort, videohemmakväll m.m

Hugo fick dockan Harry, barndator, lego, pussel, ford focus, kaffebryggare, elvisp, kaffeset, mecano, 500:- presentkort, väggmålar tavla med kritor och pennor, motorcykel, t-shirt.

Vi är alla väldigt nöja och belåtna och tackar alla samtliga för en trevlig kväll, speciellt tack till värdparet Johan & Helena.

Kommentarer
Postat av: brorsan

Hej! Kul att ni är nöjda med Julafton. Vi syns imorrn!!!

2007-12-24 @ 23:42:49
Postat av: Jenny

Hej och en riktigt god fortsättning. Bilden på Göran och tomten skulle ju borda förstoras :)
kramar

2007-12-25 @ 08:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0