Vardag, ett tappert försök!

Idag är dagen då vi gjort allt för att försöka komma tillbaka till vanlig vardag, vi har hämtat virke som vi fått av pappa, vi har shoppat en pressent till några speciella hjärtevänner, vi har handlat lite mat och vart på bio. Jag känner mig nöjd med dagen och nu när man slappnar av så känner man att både kropp och själ är slut. Göran har somnat i soffan, något jag ska försöka tillåta mig att också göra på ett tag. Robin har åkt upp till Vougga, där hans far och bror håller hus, eller kanske håller låda.

Edwins annons var i Piteå tidningen idag och de var vädigt fin, både bild och vers passade honom så bra. Idag har jag haft rejält ont efter förlossningen och jag längtar tills det har läkt klart. Jag minns att jag hade ont efter de andra förlossningar jag vart med om, men då har man fått belöning för värken, nu känns den bara orättvist jobbigt.

Tack alla snälla goa människor för alla sms, mail och telefonsamtal som vi får, inte visste jag att så många bryr sig om oss.

Grafik från Graphic Garden

Ikväll här hemma har vi skålat för att vi har varandra, vi åt ost på kex och har rått om varandra, en sak som borde vara ett måste för alla. Kärleken måste vårdas , det är bara så!


Grafik från Graphic Garden

Indiana Jones höll oss sällskap i ca två timmar, och om jag ska ge den ris och ros så säger jag så här: Ett måste för alla Indiana Jones fan,,, är ju själv ett,,,, men filmen spårar ut lite då och då,, men helt klart sevärd.

http://www.youtube.com/watch?v=lPTJ4v6KPrg


Vi såg också trailer på en film som har premiär den 21 juni,,, ett måste har vi bestämt
YOU DON'T MESS WITH THE ZOHAN
http://www.adamsandler.com/

http://www.youtube.com/watch?v=g0xnFq6WD7Y
den verkar skiiit bra!


Kommentarer
Postat av: amanda

Händer i helgen då?
/a

2008-05-23 @ 22:59:27
URL: http://missperssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0