Bilder från den gångna veckan//


Hur jag ser mig själv uppifrån,,, ser just inget mer än en mage!


Besök av Stina & hennes pojkvän Vigan.


Vad som finns kvar av mormor & morfars sommarstuga i Påle.


Fasters blondiner// och deras grisar.


triss i kusiner.




storasysters midjemått klår allt!


BONDE SÖKER EXTRA FRU!

Lördagsmys i Teuger!

Vi åkte till mormor & Svenne  i Teuger, Hugo ville stanna kvar.

Heminredning!

Fick av Johan & Helena presentkort på Blomsmöbler och valet av vara stod givet:

Bokstäverna LOVE, som numera pryder ena väggen i vårt sovrum!

fann detta på Presenten här i stan och kunde inte låta bli:

Kräftskiva

I fredags hade vi kräftskiva på tre & det gick så bra så!
En mysig afton, med alkoholfritt vin, kräftor och sallad + ett tips som passar både grillat och skaldjur
blanda sweet chilisås, cremefraich och aioli till en röra, super gott för den som gillar vitlök & hetta.



idag Lördag har mina söner kommit hem efter några dagars vistelse hos sin pappa, Hugo hann inte mer än hem så började han snickra, han hade en "plan".

se så fint, en specialstol åt Räkan!


Räkans garderob!

Alltså, hur mycket finns det i klädväg åt en liten tjej,,,,, tar det aldrig slut? Jag har råkat handla ytterligare lite kläder, men även pappa Göran har för några veckor sedan handlat,, gissa vad? JEANS - rätt, pappas egna favorit plagg. Ett axplock från hennes kläder:

Köpte denna klänning och body på Blocket för 50:- +frakt,, men jag är ju lite av en "märkesnörd" vad gäller vissa saker och som min svägerska sa,,, -du är barnsligt förtjust i laban, tummen osv..
Jag är jätte nöjd över mitt fynd,, som var i nästan oanvänt skick dessutom.


pappa har handlat bårde jeans och body,,,, bra smak har han!


En body med byxa från Lindex, billigt, snyggt och bra!


detta är också från lindex, kunde kombinera, ta 3 betala för 2.


och Lindex igen,,, alltid snyggt med rött & vitt//

nu väntar vi bara på att damen ska komma ut!

Ett gulligt tips!

Sök på GOOGLE BILDSÖK. sökord HUGO BERGMAN BÄCKLIN

eller kolla här direkt!
http://images.google.se/images?hl=sv&q=hugo+bergman+b%C3%A4cklin&gbv=2&aq=f&oq=



Helena, Malin & Jossan, augustibarn

Nu har många blivit ett år äldre.

gratiis önskar vi vår favvo Helena på hennes 36 års dag.
Hon fick en brevlåda av oss och familjen Camilla Nyström,, tror hon uppskattade den, syns på smilet;)

Malin fyllde 38 år den 10 augusti, men pga av min sjukdom har vi fått avvakta med uppvaktningen. Ett halsband med texten BONUS MAMMA pryder hennes hals numera;)



Jossan fyllde 10 år den 12 aug och hon fick High school Musical på dvd samt lite stickers.


Många grattis kramar från oss till er, tre favoriter i div kategori//

Astrid

I helgen har min kusin Linnea och hennes man Fredrik fått sin lilla Astrid, hon anlände ca 3 veckor för tidigt(ps, hör du det Räkan,,tänkt över saken är du snäll!). Vad jag kunnat se av de bilder familjen lagt ut på sin fotoblogg på Astrid, så är hon en mörkhårig liten skönhet, hon nästan ler på en av bilderna, och det är så jag minns hennes mamma som liten=) alltid ett stort leende på G!

Grattis till den nya familjemedlemmen/ det har ni gjort bra

Läges rapport

jag är varken sämre eller bättre, kan ärligt säga att jag brukar fixa att ha sjukdomar, den ena konstigare än den andra,,, men nu är jag less!

Till janette/ läste din kommentar och vi/ jag kommer gärna en annan dag när jag är pigg, ska blir kul att se den nya utbyggnaden och jag är säker på att det är annat som jag också missat under årens gång=) Vi hörs!
natti natt

DUMO CUP

Grattis killar!

Idag har grabbarna gjort sin 1a golftävling, en trevligt ordnad tävling för barn och ungdom, jätte duktiga ledare och framför allt väldigt engagerade. Alla fick pris


Ultraljud

har precis kommit hem från ännu ett ultraljud och jag kan säga att jag fullkomligen älskar den där lilla uppnästa krabaten som vi ser på skärmen, det är en envis liten filur som inte alls tycker om att ligga stilla. Åke har visat oss hela ansiktet tredimensionellt och det är så häftigt, att se sitt barns ansikte, små detaljer, det känns verkligt och jag kanske kan börja fatta att det är ett friskt litet barn jag har i inom mig denna gång. Vi håller det inte hemligt och därför kan jag även skriva här att det är en flicka denna gång, vilket också känns overkligt, jag trodde bara att jag kunde få pojkar och göran likaså, men nu blir det en utan snopp.

tanken att köpa dockor, brevpapper osv är också häftig, tidigare på önskelistor har det mest stått. lego, bilbana, hockeyhjälm och annat som är typiskt för pojkar. Vi har även hunnit handla lite flickkläder, bara för att få testa på sånt. Igår gick jag och Hugo igenom alla flickkläder vi har och kom fram till att om hon föds gigantisk så har vi kläder för ett bra tag framöver för strl 62-80 har vi gott om tack vare Ellen Hj( Sara), men föds hon liten (tidigare) så finns det inte alls gott med ombyten.

Själv mår jag kanske något bättre efter helgens sjukdom, rösten är borta och halsen värker, men jag har mindre feber och det känns bra. Hugo är också drabbad av influensan och göran är hemma med vård av barn eftersom att jag inte alls orkat ta hand om honom. Igår insjuknade även Robin in 39 gradig feber, så nu är 50% av familjen liggande. Jens och Jonas åkte till deras mamma igår på eftermiddagen, men Jens kommer tillbaka hit redan på fredag för att han vill kompensera det han ska åka till London nästa vecka.

På torsdag ska Robin & Jonas spela sin 1a golftävling och jag önskar Robban frisk tills dess,, lite pirrigt för grabbarna, men en skojig grej att testa på=)

När man bara ligger och är sjuk känns det bra med lite sällskap och underhållning, vilket jag fått. Hugo & Co spelade en vad han kallade för rolig teater, vilket innebar att jag som åskådare skulle slå ihjäl igelkotten när den kom och gick, något jag inte alls uppskattade.

Fredag, lördag & söndag

Mina söner kom hem mitt på dagen efter ett par nätter hos deras pappa, Robin åkte direkt till golfbanen med Göran, väl där mötte de Johan & Nick. De spelade en nio håls runda och vad jag fattat så gjorde Johan bäst ifrån sig. På kvällen fick vi besök av David med familj, vi åt lax i ugn med västerbottensost och färsk potatis, inte all illa. Jag blev uppvaktad lite i efterskott och fick ett presentkort på Bodens bokhandel och en snygg blomma. Vi hade en mysig och trevlig kväll tillsammans, tack för att ni kom!


Lördag, Göran spelade golf, Robin gjorde ett tappertförsök, men gav upp,,, skoskav och lite annat gjorde att humöret ej låg på topp. Hemmavid så målade Göran lite räcken, det kommer att bli jätte snyggt när allt är klart, måste säga att jag gillar tanken på att vara gift med en snickare och alla ideer bara gror och gror,,, undra just vad snickaren själv tycker?
På em var vi bjudna på middag i Kopparnäs hos Sanna & Jörgen, där bjöds vi på div godsaker,, höjdpunkten var nog grillad kalkon, helt nytt för mig, men super gott,,, just ja: blandningen av aioli, creme fraiche och sweet chili sås var också en höjdare. Vi satt sen ute på deras altan och myste i kvällssolen. Jag blev även uppvaktad  och fick hem lite godsaker
 

Söndag och solen lyser och värmer som aldrig förr,,, jag sväller och svettas, känner mig äcklig och övergödd. Göran började dagen med att snickra på gavlarna på bron, blir jätte bra. Sen åkte vi på Norrstrands badet där Johan och Hanna med familjer badade, vi jojnade dem ungefär två timmar innan vi gav upp. Just nu är Göran på golfbanen med min pappa och vi väntar honom hem när som helst, kycklingen är på G i ugnen och det ska smaka hoppas jag!

RSS 2.0