BRUKA DESIGN

Japp, brevlådan är från Bruka design, finns i olika färger och modeller. Just den jag har vet jag är köpt i Älvsbyn.


MAMMAS NYA INVESTERING!

Det är detta som ska göra mig rik

man får passa på!

Det är ju inte alla dagar som solen valt att lysa här över vårt avlånga land, men idag gör den det. Vi har passat på att njuta av den normala värmen ute, riktigt skönt faktiskt!

mitt arbetsrum, håller på att vara klart!



lite tomt, men Hugo arbetar på högtryck för att fylla mitt rum med alster.

vår nya brevlåda på plats!


PDOL 2009 med familjen Bäcklin

Göran har kul på PDOL;)


Även Hugo åkte Larven


oj, that look could kill!


Gott med "hotta" wookade nudlar


Grabbarna som njuter!


Virvelvinden,,,,, huvva!

Hipp hipp hurra för mig idag!

Idag är alltså dagen då jag ej kan kalla mig för 34 år längre, känner mig dock bara som 23. Har som ett brev på posten fått börja med insulin idag, var för info osv på Sunderbysjukhus hela fm, och är nu en fullärd insulininjekterande diabetiker,, förhoppningsvis bara graviditeten ut!

Jag hade Hanna med mig som sällskap, så hon tog semester från familjen och jojnade mig, hon skötte sig fint, satt så snällt och läste medan jag var hos sköterskan. Sen åt vi lunch, handlade lite på storheden innan vi åkte hem.

Robin min lilla son har klarat gröntkort i golf idag,,, gissa om mamma är stolt// grattis älsklingen min!


På kvällen kom Leif & Malin hit, och vet du vad? jag fick en häng caragan,, oj oj,wow, helt perfekt// och snyggt blev det på baksidan med mitt nya träd. Tack så väldigt mycket=)


Göran & grabbarna har också uppvaktat mig, fick titanörhängen, min favvo parfym Can Can och pengar.. Tack min underbara familj.

tack även till alla som smsat, tror aldrig att jag blivit så bombarderad vare sig av sms eller telesamtal som idag=)

resume!

Fredag, att flytta rum är inte så BARA, speciellt när man själv inte kan röra på sig,, men jag pekar och dirigerar så gott jag kan. Mina söner åkte till deras pappa, ännu en gång, de skulle till Borgarudden där de har sin husvagn uppställd. Jonas och Göran gick ut på golfbanen efter middagen och jag var hemma. Fick besök av Sara med familj, de hade varit på PDOL och passade på att uppvakta mig, jag fick en supersnygg brevlåda,, tusen tack. De hade också med sig massvis med babykläder som jag senare på kvällen gick igenom, fann en hel del som jag la av till våran räka, så nu har vi en bra start klädesvägsvis åt bebisen.


Lördag, min rygg, svank, höfter och fogar håller på att sära på sig, har tagit det lugnt, men har ändå kunnat ha främmande. Hanna med familj har hälsat på, hon hjälpte mig att sortera kort från london, bara en så där 400st. Nu är de märkta och i ordning, plats och datum. Elliot och Oliver tinade upp ganska fort och hade jätte skoj med Hugos pistoler och svärd, deras morbror Göran är inte heller sen på att busa upp dem. Nick och Göran passade på att gå igenom hela Englandsfotboll och lite till, men största ämnet var nog ändå Svennis.

På eftermiddagen var vi bjudna på middag hos morfar & Inger, där var även lillebror David med familj.  Vi åt gott, skrattade, talade minnen, pratade frantid, nutid och dåtid. Vid ett var vi hemma,,, vi hade då även hämtat upp Jens, men det är en annan historia.


Söndag, idag har vi tjuvstartat lite på mitt 35 års kalas. Mina söner har också kommit hem efter en helgs campande.

Tack:
Hanna, Nick, Elliot & Oliver för hand & fotavgjutning som vi ska göra på räkan. Snyggdesign och roligt att ha.
Hasse & Maggan för den vackra blomman, den passade bra i ena köksfönstret.
Mormor & Svenne för pengarna, presentkortet, vasen och alla goda jordgubbar, vi ätit med god aptit och frusit ner resten.
Elin & Jonte, kunde inte ha blivit bättre, precis vad jag behövde, hudlotion för mina onda och torra ben.

tack även för att ni kom och hälsade på/ alltid lika trevligt.

Nu är kl lite över nio och jag kan knappt sitta, har kraftiga sammandragningar som ilar ändå in i .........

natti natt

Vårt underverk!



Dagsfärsk bild av räkan, man ser ansiktet i profil och en hand precis framför munnen. Sen är det annat som ska finnas därinne också,, men visst är räkan söt!!

A ladies night!

Har precis avslutat en myskväll med kusin Vickan och hennes barn. Våra respektive är på golfbanen och ska ej hämtas hem ännu, jag bedriver alltså taxi verksamhet ikväll.

Vi har ätit grillat, spelat memory(jag och Ivar kom på 1a plats, Elsa var inte riktigt alltid med i matchen, annat distraherade den unga lilla damen), vi kikade på gamla kort, pratade minnen både långa & korta=)
Tack för sällskapet=)

Göran har hjälpt sina föräldrar att flytta möbler idag, de har köpt sig en lägenhet, en duktig jonte har också varit till stor hjälp vid flytten.

Jag och räkan har vart på BVC, blodvärdet hade sjunkit igen, blodtrycket var högt så det är fortsatt vila som gäller. Ska tillbaka nästa vecka, få se vad som hänt då, om värdena stigit eller.

Barn eller missfall!

Har suttit och läst lite och känner att jag blir så arg/ledsen frågande,,, vem har bestämt följande:

Ett barn som lever vid födelsen räknas alltid som ett barn enligt lagen, vilket innebär att det måste registreras. Är det däremot dödfött räknas det som ett barn om graviditeten är fulla 28 veckor gångna. Innan 28 hela veckor räknar man ett dött barn som ett sent missfall.

jepp, socialstyrelsen,,, vilket då betyder att Edwin bara var ett sent missfall, han var tydligen inget barn fast han hade allt som ett barn har, ett hjärta, hjärna,  tår, fingrar, en pytteliten näsa osv. Hur kan man påstå att det inte är ett barn man som mamma bär i magen?

nja, tycker att allt detta borde tänkas över, det finns ju många idag som överlever om de föds före vecka 28, är dessa då inga barn utan foster som föds eller vad?

Idag, onsdag 15 juli

efter en hektiskt och trevlig dag tog all min ork slut, vi kom hem med fullastad bil, ett helt nytt möblemang åt Jonte och andra småsaker som är högst nödvändiga när man redan har allt man behöver och mer därtill. Vi somnade gott, både jag och maken efter 12 snåret och har sovit tills vi vaknade;)

Idag är Göran på golfbanan och jag har mest tillbringat dagen i sängen på sida,, sen ska vi inte göra så mycket mer idag än att äta sill och färskpotatis till middag.

bild: http://recept.nu/polopoly_fs/1.226181!image/4034283865.jpg_gen/derivatives/w450/4034283865.jpg

Tack mormor & Svenne

eftersom att ni inte kunde lämna pengar till alla fyra -öga mot öga,,,,
så hälsar alla samtliga fyra pojkar tack för sommarpengarna,,,
de kommer väl till pass=)

tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack

ha en trevlig tripp till Värmland// hälsa Bruno & Kicki

Jonas

 Jonte  - GRATTIS TILL DET GRÖNA KORTET, bra jobbat grabben!
Du fixade allt lätt,,, du är bäst.

Bilden är från aug 2008

Mamma & Hugo

Igår hade jag som sagt var en väldigt jobbig dag, även Hugo hade lite extra mammakänslor,,,fast han i förra veckan sa
-mamma, jag tycker faktiskt inte om dig så värst mycket!


MAGEN!

När man läser mammatidningar, gravidtidningar och annat som har med graviditeter att göra så finns det gott om små nätta söta gravidmagar,, har därför bett Göran foto min lilla nätta söta mage(skojar, den är inte alls liten och nätt, den är gigantisk och tung.


Barnvagnen står redo,,, utifall att!

En prövning!

Onsdag och jag gråter, eller vi börjar med måndag och jag grät. Mina barn ska få åka på en underbar semestertrip med sin pappa & Malin, jag unnar dem verkligen denna resa och den är verkligen gjord för barn(resan/planeringen).... men jag har jag aldrig vart utan dem såååå himla länge som det blir nu, nästan två veckor. Jag får panik bara jag tänker på det, att vakna morgon efter morgon utan att Hguo kommer och kryper ner i sängen, hans ständiga morgonfråga
-mamma. lever bebisen idag?
att vi tillsammans lyssnar på ultraljudet och hör efter så att bebisens hjärslag låter som det ska. Och för att inte nämna min Robin som jag så intensivt levt med i nästan tretton år, han som är i puberteten och har fått sin första finne( herregud, tänk om jag missar den andra!), den lille killen som nu har blivit längre än sin mamma och som kan alla NHL spelare i ligan sedan ca 15 år tillbaka.

Nu har vi packat klart, och har inte pappa Leif och Malin fått "men" efter mina telefonsamtal och sms kring packning, pengar osv så borde det hamna i Guinnes rekordbok,, jag är super nojjig,, kanske för att jag för en gångs skull inte kan ha den kontroll över dem som jag är van att ha - med andra ord, kanske nyttigt!

Har precis talat med Sara och de ska också åka idag, (jag vill också åka bort) de kör med Leif & Co till Dalarna och sedan får de se vart de tar vägen, jag önskar dem en trevlig tripp. Jag måste erkänna att jag känner mig lite övergiven, alla bara åker bort och jag är kvar. Visserligen är jag inte alls i form att vare sig resa eller turista, jag kan knappt gå utan att det gör ont.

Besöket hos barnmorskan på morgonen visade att inget har försämrats sedan i torsdag och att jag ska fortsätta vila och "stressa av", Räkan sprattlade och visade sina konster till det yttersta, och jga grät, men av lycka denna gång - den lever!

Hugo är nyklippt av mig, han ser ut som hämtad ur " En officer & gentleman", med andra ord väldigt kortsnaggad,,, men han är nöjd själv, tycker han ser cool ut. men som tröst vet man att det växer ut snabbt igen.

Nu ska jag öva på att slappna av tills killarna kommer tillbaka, ska bli en intressant prövning,,,,, se you!





helgen som passerat

fredag, god mat på Thai Garden, sen hemmamys is offan. Lördag, golf med grabbarna och Göran har spelat med de stora pojkarna. Grillat kött till middag och det var MUMS!
Söndag, en hel dag i Luleå, först storheden, sedan McDonalds och sist med inte minst Leos lekland. Vi hade med oss familjen Lundman.

Bilder från torsdagkväll, när vi fick trevligt och gulligt besök!


SARA

SARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARASARA

Forever Friends
you'r my friend and that is true,
but the gift was given from me to you.
we went thru moments that were good and bad,
even moments that were happy and sad.
you suported me when i was in tears,
we stuck together when we were in fear,

its really sad that it had to be this way,
but it has reached its very last day.
miles away cant keep us apart,
'cause you'll always be in my heart.

(tack å lov finns ju telefon)


ANITA

Idag fyller min ingifta super fina faster Anita 60 år. Vi önskar dig en härlig dag


många grattis kramar från hela familjen Bäcklin

Varmt!

Pust,,,, varmt! tänker inte klaga mer, om jag slutar be om kyla kanske någon vädergud hör mig och skänker mig lite sval luft att andas. Graviditeten har gjort att jag är svullen överallt, till och med i näsan,, och all denna "sköna" värme gör det extra jobbigt att andas.

Men nog om det, mitt andra getingstick(denna sommar) har kommit idag, under foten, den bankar och bultar rejält.

Robin & Jonte är på Grönt kort kurs och jag ska åka och hämte dem,, annars gör vi just inget,, känns bäst att bara ta det lugnt tills jag besökt både barnmorska och läkare imorgon.

RSS 2.0