dagen efter

gårdagens trevliga aktiviteter knäckte mig inte, jag håller på att återställas till det normala nu;)

Tack för en trevlig eftermiddag och som sagt var, vi ska göra detta till en vana,,,, dvs : DU BETALAR OCH JAG FÖLJER MED// eller?

skojar bara.

Känslan av att "gå på stan"

Idag har jag verkligen levt ut, inte bara varit inne,, visserligen sov jag två timmar efter en hektisk förmiddag - men GUD vad härligt det känns att bli piggare och friskare. Eftermiddagen har jag spenderat på stan med min svägerska Helena, jag har köpt mig en tunika inför dopet vi är bjudna på till helgen, en svart väska, dop present, örhängen, en rulle lakrisal samt en macka på Gallerian.

Efter shopping rundan blev jag bjuden på bio av helena, vi såg " Män som hatar kvinnor"    och den var jätte bra, bra story, miljön, mystik, romantik, spänning, hat, känslor, men även några skratt
Men vad som var bäst var skådespelarna,, att Micke Nyqvist är bra det visste jag sedan tidigare, men Noomi Rapace är helt otroligt bra. Alla andra var/ är också bra, men just dessa två hoppas jag vinner pris för sina insatser i denna film.

Mitt råd är: se filmen, den är en av de bättre jag sett



HOPPA DETTA OM DU INTE VILL VETA HANDLINGEN

Bok text, baksida:

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

En speciell kvinna fyller år idag

Idag fyller an annan beundrans värld kvinna år,,, många grattis kramar från mig till dig. Fann denna dikt på nätet och tyckte den var så fin, precis som dig.

Ett läkande ljus
- av Siv Andersson

Jag önskar jag hade
en sådan förmåga
att tända en hälsans
läkande låga.

Då skulle den särskilt
för dig få brinna
- få allt det onda
att helt försvinna.

Den skulle se till
att kurvan vänder
och att du får omsorg
av goda händer.

Dag och natt
hos dig den skulle vaka
och ge dig all kraft
att få hälsan tillbaka.

Jag vet med säkerhet att du har många hjälpande händer vid din sida och att du har kraft att fortsätta, önskar dig lycka till med kommande behandlingar. Kram linda

Gubben fyller 42

Idag fyller Göran 42 år,,, vi uppvaktade honom med paket på sängen//
Barnen grävde fram eldstaden ute, ett måste med vårgrillning, och vem vet vad som finns i paketen?? Pappa & Inger var de första gästerna, det hade med sig ett uppskattat kuvert till jubilaren,, det knackade på dörren och ett bud lämnade en jätte fin vårbukett, den var från Hanna med familj. Någon timme senare kom Johan & Helena i sin nya Volvo, de hade med sig en liter öl samt en ny börs( vilket var högst nödvändigt eftersom görans börs innehåller alla inköp och kvitton sedan 2007 & den håller knappt ihop i sömmarna).  Efter fyra snåret kom mamma, S-e, Elin och Jonte, de hade också ett sånt där bra kuvert. David med familj kom alldeles precis till ett dukat bord, och av dem fick Göran två stycken sport t-shirt. Av mig å barnen fick han träningsbyxor, kallingar, strumpor, schampo och en murrika. Jonas gav honom en chokladkaka och Robin likaså, Jens hade köpt lotter.

Under fredagen kom med posten ett  jätte bra brev, det innehöll ett presentkort på dressman,, något Göran verkligen behövde.

Jubilaren tackar för allt//

Ugglor

Tack Hanna med familj för de fina ugglorna,,, klart att de gör mig piggare,,, jag gillar ju ugglor=)

Göran tackar för kortet=) och Hugo undrar varför farbrorn på kortet har något i rumpan;)   jag har sagt att det får Hanna förklara vid ett senare tillfälle//

GLÄDJE

Vilken glädje man kan känna, det är underbart.
Idag har Tove och hennes mamma varit hit med ett jätte fint "krya på dig" halsband, jag fick också ett kort där Det står att jag är saknad..   
                             tänk, någon saknar mig//

Mor lilla mor,,,,

vem är väl som du, ingen i hela världen.

Idag fyller min världs bästa mamma 56 år,
vilket jag inte kan förstå
för åren tycks inte ha satt sina spår.


Många grattis kramar från oss alla till dig.
Hoppas du blir bättre i knäet, sköt om dig!

Bröllop i smyg

ja det har Mats och Helena gjort,,, i hemmets lugna vrå 2009-03-11
grattis grattis

Domen!

Nu vet jag vad det är som gör mig sjuk,,, ett virus har bosatt satt sig på balansnerven, hoppas han bara campar lite kort//. Men jag är på G att bli piggare.
Tyfus (Salmonella typhi)Mad Cow (bovin spongiform encefalopati)Ebola (ebolaviruset)Flesh Eating (Streptococcus pyogenes)Digerdöden (Yersinia pestis)Mjältbrand (Bacillus anthracis)

Ulf Dahlen = Sveriges nya miljövänliga alternativ!

Har börjat se hockey, tro det eller ej,,, men bara Luleås matcher. Jag har precis kommit på en jätte bra sak,, om man sätter några kablar till Frölundas tränare Ulf Dahlens mun så kan man driva flera städer med energin från hans "TUGGUMMITUGGANDE",, kolla alltså själv in killen där han står i båset och riktigt våld tuggar på sitt tuggummi. Nu har jag sett snart fyra matcher där han medverkar och tuggandet tycks ej avta, hellre öka.

En annan sak jag har hunnit med sedan min hockey tittar karriär startade förra torsdagen är att maila till Canal + sport, och idag kom mitt svar.

jag skrev följande:
hej, vet ej vart jag kan vända mig med min fråga, prövar detta. Varför kan inte canal + sport använda sig av neutrala kommentatorer inom hockeyn?

fick detta till svar:

Hej!


Vi har fullt förtroende för våra kommentatorer och är väldigt nöjda med dem.

Självklart så jobbar de efter mottot att vara så opartiska som möjligt, det är dock svårt att alltid hålla subjektiva åsikter helt borta.


Vi tackar för dina synpunkter och tar dem till oss i vår ständiga strävan att förbättra oss.


Nu handlade det ej om jag inte anser att kommentatorerna har kompetens, utan jag undrar varför man som tv-tittare hör tjut och glädje skrik när det går bra för Frölunda, medan man knappt nämner Luleå spelarna vid namn.. nåja.


fick i ett mail//

Funderingar

Jag brukade äta massvis av naturlig mat tills jag insåg att de flesta människor dör av naturliga orsaker.

Ta aldrig för seriöst på livet. Ingen överlever i alla fall.

Trädgårdsregel: När du rensar ogräs och du verkligen vill veta om det är ett ogräs och inte en värdefull växt, dra i den. Om den lossnar lätt är det en värdefull växt.

Det enklaste sättet att hitta något du tappat bort hemma är att köpa en ny.

Har du tänkt på att nu när 'alla' har en videokamera är det ingen som pratar om att han eller hon har sett ett UFO.

På 60-talet tog folk LSD och liknande för att göra världen knäpp. Nu när världen är knäpp tar folk Prozac för att göra världen normal.

Hur kan det komma sig att en enda liten oförsiktig tändsticka kan starta en stor skogsbrand när det krävs en hel jäkla ask tändstickor för att tända en lägereld?

Vem var den första person som tittade på en ko och sa: 'Jag tror att jag ska klämma på de här dinglande sakerna och dricka vad som kommer ut ur dem?'

Vem var den första person som sa: 'Ser du den där hönan? Jag ska äta nästa sak som kommer ut ur hennes rumpa.'

Varför lämnar din gyn-läkare alltid rummet när du ska klä av dig om han ändå ska se dig naken (typ) sen?

Fungerar Alfabetsoppa även för analfabeter?


Varför fastnar inte limmet på insidan av flaskan?


1 Mars

idag har jag två stycken födelsedagsbarn jag vill gratta, mina barns pappa Leif och min faster Karina,, jag hoppas att ni båda haft en fin födelsedag och att ni inte känner er ett dugg äldre än igår;)


Hipp hipp hurra från mig// Linda

RSS 2.0