så kom söndagen i Maj

Söndagen började med att morfar hämta Hugo, han behövde städhjälp med bilen,,, och alla som känner Hugo vet att ingen gör ett bättre jobb. När Hugo åkt fick vi ett samtal som gjorde att vi åter igen behövde till påle, vi hämtade upp Tove efter vägen sen styrde vi volvon och släpet mot den lilla fina byn. Familjen Jonssons barn har vuxit och de hade bestämt sig för att sälja 4hjulingen. Så då slog vi till, ett kanonpris! Efter köpet blev vi bjudna på grillad korv som vi åt i det varma vädret. Hilda över på att lära sig cykla utan stödhjul och mamma Jenny kämpar hårt därbak.

 Vi åkte med överraskningen till stugan där Hugo befann sig, gissa om det blev en glad kille, han vågade först inte ens titta på den. Sen blev han väldigt körsugen.


Sen lastade vi och åkte hem, hemma hade den lille filuren också fullt upp, med sin nya dammsugare, vattna blommor och köra.


På kvällen åkte jag och Tove in till stadskyrkan för att lyssna på kören hennes mamma är med i, de sjöng så fint, det var också en söt och annorlunda ung präst som höll ett kort och intressant tal om ordet "prestige prinsessa", allt var jätte fint och vackert, men jag insåg redan efter de första tonerna de sjöng i "Tryggare kan ingen vara" att Edwin poppar upp i skallen och tårarna kommer,,, men de får komma, han var ju älskad//

Kommentarer
Postat av: Elliot & Oliver

WOW!!!

2009-05-18 @ 12:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0