Så var det dax igen!

Igår var mina syskonbarn här medan deras föräldrar shoppade loss på bland annat ÖB. Hilda och jag hade det väldigt trevligt, hon vill ju också gifta sig och skaffa barn, och på frågan om hon hade namnförslag på våran bebis sa hon:
- om det blir en flicka kan hon heta Hello Kitty, och om det blir en pojke Blixten McQueen.
Jag ska tänka på saken Hilda=)

Idag har jag pluggat, håller på med en kulturhistorie film, som ska handla om min uppväxt och min egen kultur,,, ett roligt men svårt uppdrag. Filmen ska göras i moviemaker, som jag tycker är ett suveränt roligt program, hoppas den blir bra!

Eftermiddagen kom och mina söner har åkt till fjällen för att fira Valborgs med sin pappa och Malin.

Vi åkte och hämade upp Tove som "jojnade" oss på Big Boy, Cheesemål. Sen åkte jag och Tove på ett äventyr, vi åkte över Långnäs, mot Svensbyn, sen mot Arvidsjaur,,,, långt långt. Sen kom vi till Långträsk, där tog vi höger mot Koler och hamnade så småningom i Lillpiteå,, en väldigt lång men fasligt trevlig åktur.

På en åker såg vi detta:


Tjejer hela veckan lång!

Vi Tjejer är fulla hela veckan:
MÅNDAG-ONSDAG
är vi praktfulla.
TORSDAG
är vi förväntansfulla.
FREDAG
är vi beautyfulla.
LÖRDAG
är vi skitfulla och
SÖNDAG
är vi förhoppningvis ångerfulla.

Så var det en sak till:

jag har en bebis i magen,,,, så håll tummarna,,,, säg inte gratis än. Men än ser allt jätte bra ut och får han/hon fortsätta leva så beräknas den "komma ut" i september, efter senaste beräkningen av storlek.

David min lillebror

ber så hemskt mycket om ursäkt, ska vara noga med stort N i Nordlund, samt stort P i Påle hädanefter....Lovar

En vecka har gått!

denna vecka har rasat iväg i ifart, tack å lov mot sommaren.
Vackert väder och lagom mycket att göra har gjort veckan himla trevlig. För att visa på det vackra vädret kommer några foton:


Vi har även haft besök av familjen nordlund från påle:


Robin läxa denna vecka var att städa sitt rum, jag gjorde en lista där det stod punktat vad han skulle göra och i vilken ordning( vilket han gjrde bokstavligt), en punkt löd: Dammtorka allt
När göran kollade in i hans rum hade han tagit ut alla golfbollar ur sina förpackningar och var i fullgång på att dammtorka även dessa, även den utdragna tanden som han förvarar i en burk hade han torkat.



Jag har arbetat hela helgen, eller rättare sagt, ska strax åka iväg för mitt sista 10 timmars pass. Göran roar hugo med biltvätt och däckbyte, Hugo är avis på Robin som har städläxa och eftersom att det är Robin som ska städa är hugo på uppdrag, annars har han svårt för att låta bli och hjälpa till.

FÅR FÅR INTE FÅR, FÅR FÅR LAMM!

Min lilla bonde och jag.

Glad påsk önskar jag dig!



Idag har jag haft min kompis Tove här, vi har "raggat" med Saaben, ätit, fikat, pratat och skrattat, en trevlig dag med andra ord. NU ska jag å maken bara ta det lugnt, äta god middag och se film, Måste ladda inför helgens arbetspass på Solrosen, jag har ju bara legat mest i ca två månader och mått pyton,, men nu är det andra bullar.
 
Mina barn är i fjällen och jag längtar redan efter dem, men vet att de har de bra och att det trivs där de är,,,,, bara det där mamma hjärtat som längtar, men hemskt vore väl annat!

Igår var vi på kalas hos Rebecca, där bjöds vi på fika och tårta samt ett program jag aldrig sett, men som var riktigt bra, minns ej vad det hette, men det var fyra, varav fick de turas om att laga mat åt de andra och blev poängsatta, pinsamt fick jag se att det kunde bli.. men ett helt ok tv-program.

Efter det började det en ny hemskt tävling på 4an,, japansk tv-show, men Carolina Gynning som programledare,, uj uj så hemskt,, inte alls något jag kan se.

Jonas & Jens kommer på söndag som vanligt,,, och annars händer det nog inte så mycket här i Munkan.

REBECCA

Idag fyller våran Rebecca 12 år.


Klicka för mer information om detta ordspråk! 
FÖDELSEDAGEN ÄR DAGEN MAN FIRAR DIG SOM EN GÅVA TILL
RESTEN AV VÄRLDEN
MÅNGA GRATTIS KRAMAR från oss// vi ses ikväll

Önskemål

Efter gårdagens inlägg med bröllopsdag och tre års dag= läderbröllop, har det kommit önskemål om att få se bilder där vi har läder.
Dessvärre har vi inga smaskiga bilder att bjuda på, men om du blundar och tänker dig följande:

pröva att dra på ett korvskinn över din kudde(som förövrigt är späckfärgat), det är trångt, äckligt snävt, det ser otäckt ut, skinnet spricker och delar av kudden väller ut genom de små springorna, efter en timmes pressande sitter allt där det ska....... nu har du en helt orörlig läderklädd bulle!

funkade det??

8 april

Idag har vi vart gifta i 3 år. Motsvarar visst LÄDERBRÖLLOP.


Världens bästa Ellen fyller 6 år idag!

Igår var vi på kalas hos Ellen som fyller sex, vi önskar dig en härlig dag med många presenter och god tårta även idag då din egentliga födelsedag är.

En härligt kreativ och pysslig tjej,
som skapar och fixar varenda grej.
Många grattis kramar från oss till dig
du underbara tjej.


förutom Ellen hade även Hugo sin lyckodag,,  det är tack vare Ellens pappa Peter.  Han trollade fram något från garaget:



inte nog med det, Peter tillverkade en hund åt Hugo, som mamma senare råkade göra om till katt -men det går bra det med. Hugo har byggt ett litet hem åt familjens nya kisse.

Hipp hipp Hurra, för våran Hanna idag!

Hanna, du börjar komma till åren,
Det går inte ens att kalla dig för junioren.
Käpp är bara en tidsfråga,
Och snart blir det väl nedsatt läsförmåga.
Vi antar att detta alltid är en tröst,
Nu när du befinner dig på ålderns höst.

många grattis kramar ffrån oss som passerat 33 för länge sedan//
Ditt paket finns på ditt konto,, unna dig en lyxweekend eller två;)

NATTENS HJÄLTAR

Visserligen är det 1 april idag, men jag måste ändå berätta vad vi råkade ut för i natt, och du får själv avgöra vad du vill tro.

Kl 03:25
jag vaknade med ett ryck, det var någon bakom ytterdörren, flera gånger tog någon i handtaget, sen hörde jag tysta steg smyga nedför trappen.... darr darr..
-Göran vakna,, det är någon här ute

Göran skuttade upp, fick på sig lite kläder och stod sen och spejade i hallfönstret ( det där skuttet fixade han faktiskt bra, annars brukar det ej gå så smidigt till vid uppstigandet). Även jag vågade mig upp från sängen, jag kikade ut genom sovrums fönstret och såg en liten liten dam, hon stod stilla och tittade sig omkring. Hon hade en röd täckjacka, men inget på huvudet och inga vantar, i ena handen höll hon i en stor plastkasse. Damen tog några trevande steg framåt och tittade sig omkring, hon såg så förvirrad ut att jag valde ringa 112. jag fick tala med en kvinna på polisstation, hon ville att vi skulle gå ut till kvinnan och höra hur det stod till.

Göran gick ut till damen som nu stod utanför våra grannars infart, när Göran närmade sig henne berättade hon att hon ej kunde hitta hem. Hon sa sitt namn, men visste ej vars hon bodde. Polisen i telefon sa att det var bra om Göran kunde stanna ute med henne och att en polispatrull var på väg. Damen frös och göran rådde henne att sätta händerna i jackfickan, men hon hade ju påsen. Göran sa att han kunde hålla påsen, men då sa hon
- nä, det är viktiga saker det här!

Efter ett par minuter kom polisen och kunde följa damen hem.

Det tog ett tag innan vi kunde somna,, tänk vad hemskt att inte veta vars man bor och vars man är!

RSS 2.0