Insändare i dagens Piteå tidning 2009 01 30

Har precis lagt dagens Piteå tidning åt sidan, det tog max 4 minuter att ögna igenom den för att än en dag konstatera att jag upplever den dålig.... men man kan ändå inte leva utan den. KONSTIGT??

NÅ, en insändare läste jag flera varv, och konstaterade att denne skribent ansåg att om man är en bloggare lever man ett olyckligt liv och måste hävda sig genom bloggande,,, bloggar man däremot inte så lever man ett lyckligt liv.

Alltså måste jag utan att veta om det själv vara super deppig som tycker att detta med blogg är SKIT skoj,,, att få ta del i andras vardag, att läsa om andra familjer, skratt, gråt, lycka, öden och mycket annat. Man kanske också kan säga så här : en bogg är en form av BIOGRAFI, alltså borde även de som läser bok genren biografier också vara deppiga och framför allt de som skrivit dessa

Eller kan det vara så att man skriver för att det fyller ett syfte,,,,,OLIVER

Hipp hipp hurra för Oliver som blir två idag( onsdag den 28/1
Vi önskar dig en underbar dag, med mamma, pappa, storebror , mormor & morfar.

O = olidligt söt
L = ljuvlig
I  = intresserad av att tända & släcka lampor
V = världens finaste två åring
E = en riktig karl
R= röstresursernas främste

Många grattis kramar från oss, vi kommer med paket snart!

Min alldeles egna lilla BIN LADIN har varit glad ikväll=)

Härligt att den lille sonen har kvar sitt glada skratt under den där grymma "looken" han kan ha, jag kom hem sent och då var Hugo arg, men efter ett tag blev han min vanliga lilla solstråle, vi spelade memory, han fick massage, vi såg Bollibompa och sen var det dax att krypa ner i sängen.

Igår kväll precis när jag höll på att somna 1a gången kom jag på ett ämne att blogga om, Idrotten i grundskolan. Jag har än i dag jobbiga minnen efter den. I vår klass och säkert i alla andra klasser på de skolor jag gått har klasserna själv fått dela in sig i lag, och vad är resultatet av det,,,,,,, jo någon blir alltid vald sist!
Det är ju aldrig de där idrottarna som är duktiga som står där bland de sista kvar och bara hoppas på att i alla fall slippa bli vald sist, jag var en sån som nästan alltid blev vald alldeles i slutet,,, inte undra på att jag var dålig, jag hade hade ju inte heller några krav på mig,,, alla såg mig ju som dålig,, därav SIST VALD.

Hur kan man som pedagog utsätta sina elever för detta, jag fattar inte.

Jag vet ju att jag ej är eller har varit någon elit idrottare, kommer förmodligen inte att bli det heller och har det definitivt inte heller på min "att göra" lista innan jag dör. När vi gick i nian så hade vi gemensam examen med alla födda 1974 i kommunen,, dvs ej byaskolorna. Prästen talade, vi sjöng, någon lärare sa några väl valda och och till sist skulle olika stipendier delas ut. jag minns att jag satt där i mina fina vita kläder, längtade efter sommarlovet, det var varmt svettigt och alla föräldrar och syskon stod och trängdes vid dörrarna(utgångarna). namn efter namn ropades upp, det var dessa "gymnasttjejer" som knep åt sig stipendie efter stipendie,,,, sen hör jag någon säga:
-Linda Nordlund ( mitt efternamn på den tiden)

jag satt kvar, måste ju ha hört fel... men så hördes igen
-Linda Nordlund

jag minns att jag tänkte att det måste blivit galet,,, mina klasskamrater tittade på mig och jag såg hur de tänkte - vad händer!

Sen sades det igen och så vill vi ge Linda Nordlund ett stipendie för sin ledarroll i Unga Örnar. Oj då, det var ju mig de talade om,,,, benen darrade och jag kände svetten komma, liksom röd-färgen i ansiktet. Paff satt där hela klass 9b och alla övriga klasser och bara tittade när jag smög fram och aningens stolt tog emot mitt stipendie.   

Så kan det gå!

Terrorist eller vad?

Min lilla gulliga och snälla Hugo håller på att växa upp och förvandlas till ett argt litet monster,, vad ska jag göra? Detta är första gången jag upplever 6 års trots eftersom Robin aldrig haft de trots stadierna och just nu känns det hemsk att se att ens lilla son är argare än argast.

Från att sitta och vara glad är förvandlingen blixt snabb, han blir ibland så arg att han gråter, kommentarerna han fäller är också dråpliga
- du stinker, blää, andas inte på mig!
- vem bryr sig!
- åh, jag får aldrig! stampar hål i golvet på väg därifrån

Tacksam för tips på hur man som förälder ska hantera detta=)

På väg hem i bilen....

På väg hem i bilen denna eftermiddag frågar hugo vad vi ska äta till middag
-jag tror att Göran har gjort karre och pommes( svarar jag honom)
-men, ska han laga maten?
-ja, han är ju hemma nu om dagarna! (svarar jag)
-ja just ja, han är ju utvisad


vad Hugo menade var att Göran blev varslad från jobbet,,, gulligt va!annars händer det inte så mycket ovanligt här, innebandyträning, läxläsning och plock. Jonte som har skaffat fjälla frågde Jens & Robban om de haft träningvärk i tungan,,,, vad han nu menade med det!

helgen ser "innebandig ut",,, Jens innebandy i Boden lördag så han å Göran åker nog före 9,, kanske att vi andra följer med. Söndag har Jonas seriesammandrag i Luleå hela dagen,,, 9-19,,,,

That was it!

jag stor trivs på Srömbacka även denna vecka, eller jag trivs mer och mer, nu hittar man lättare, kan rutiner, personalen och eleverna. Så tack sonen till M som är sjuk, det är toppen för mig. fick också veta att jag from nästa onsdag får komma tillbaka när en annan M ska opereras igen, och det blir ett par veckor,, härligt härligt.

Har vart till Luleå med Tove, vi har ätit gott och sen shoppat(mest kikat & prövat), men en kasse fick följa med hem i alla fall. Väglaget var i halaste laget, men nu är man hemma oskadd och utslagen.

Ikväll kan jag tipsa dig om en serie med Tom Selleck, den går på tv3, lite lättsam deckare...21.00

Hipp hipp hurra för Max idag

Idag fyller Max tre år och vi har vart där på kalas. Max bjöd oss inte på samma underhållning som senast, då han själv hade "nyårs revy", men ett par dagars högfeber tar knäcken på vilken superhjälte som helst//

Pappa Peter frågade sonen Max
-vad heter de som är på pappret?
-dumskallar, många dumskallar!     ( döskallar)

Max fick allt som går i temat bilar, och tårtan som Uddens bageri hade bakat var bland de sötaste jag sett, riktigt god också. Så klart en bubbla som dekoration.  Mamma Sara hade bakat exklusiva muffins "a la Leila", på bild syns även jubilaren och man ser att han beundrar sin tårta. När Sara satte ljusen i tårtan sa han -Mamma, nu hade du sönder fönsterrutan!


På besök kom också kusiner David, Emelie och deras pappa Jonny, farmor & farfar, mormor & morfar.

Hoppas din födelsedag blev vad du hade hoppats på, trots att ni ej var riktigt friska. Ellen till vill jag skicka många krya på dig kramar,,,och vet du vad? hur sjuk du än är så är du lika söt ändå.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

På väg till Älvsbyn lyssnade vi på radio, jag och grabbarna. Det handlade om Viktoria Silvstedt och hennes program, jag skojade och sa
-visst är mamma också söt?
- nja, inte så värst(svarar Hugo snabbt högt & ärligt, direkt från hjärtat)

Jag ser Robin i backspegeln och jag ser att han inte tyckte om den lille broderns ärlighet......

Robin tänker till och ska vara snäll med mig och säger
-mamma, man kan säga så här, ju större hjärta man har, desto fulare är man!

// ja vad säger man?

Lisa Marklund, kontra andra författare och journalister!

Alltså, är denna häxjakt en typisk "svenskavundsjuke" grej? kan inte ens kommentera all skit det skrivs om Lisa i media, och efter att ha tagit del av den urusla intervjuen i tv4 denna morgon, saknar jag rent av ord. Intervjun i säg var det inget fel på, jag tyckte lisa gav oss alla en bra bild om vad det är som har blivit galet med hennes böcker,,,,, men han som intervjuade henne, vars har tv4 hittat honom, följde han med som en sån där liten grej i ett flingpaket eller?

Nå, nog om detta.

Idag har Göran släpat mig runt en gångrunda här i munkan, jag har fortfarande andan i halsen, lungorna fulla av host å annat som tillkommer vid överbelastning av kondition. Mina ben och fötter värker, armarna är stela,, huvudet bultar, snoret rinner och jag svettas!  vi har gått i hela 35 minuter och jag är SLUT, jag har ingen ork kvar,,,, hade inte insett att jag var så otränad, men vete f-n om jag orkar bli tränad. Nu undrar du säkert vad det är jag tränar till, och inte är det tjejvasan eller tjejmilen, inte heller andörjan eller os,,,,, utan vår kommande London resa.

Hur ska jag orka med att gå och se allt som jag vill se, detta låter löjligt, men jag startade dagen med flingor och mjölk, precis så som hon den där smala gör i reklamen på tv. Satte sedan på mig mina så kallade träningskläder och skor, nu i efterhand hade jag lika gärna kunnat ha skridskor och hjälm, för mina skor var såååå hala att gå i. Om jag nu gör denna procedur varje dag innan London måste jag ju orka med mera av London än i detta nuläge, för nu blir jag trött bara jag tänker på att jag ska ut och gå imorgon också.

Nu måste jag gå och vila lite i soffan medan älgsteken puttar på i stekgrytan, sen ska vi slappa, för om ca fyra timmar är vi två = sex..... och att vila existerar då ej längre!


detta var allt från mig// Linda B Munksund

Är jag lik mamma, min faster tycker det och det ligger nog något i det!


I`m having a redwine glas or two,,, it can be three!

En härlig ledig dag,,, och nu är det härligt gott med vin och lite annat, tar semester nu tills imorgon.
 det var allt för idag, återkommer vid ett annat tillfälle;)


Makens humor och säkert många flers,,, eller vad säger du J?

Fisguiden

 1. Prutten
  Den vanliga, korta, ofarliga och lätt komiska varianten. Roar små barn. Blir pinsam i kyrkor och andra tysta lokaler. Döljs med lätt hostning.
 2. Smygaren
  Ofarlig. Tyst och luktfri. Inleds med magknip och kan därför planeras och dras iväg omärkligt genom att man vrider lite på kroppen. En harkling döljer lätt eventuella ljudeffekter. Uppträder när man sitter ensam och ser på fotbollsextra eller bingolotto, har femton par rena kalsonger bredvid sig samt 3 meter till muggen, jämför med "stänkfjärten".
 3. Lönnmördaren
  Lömsk, tyst och dödlig. Varnar med magknip och förväxlas därför lätt med "smygaren" men överraskar sedan med sin dödliga lukt när det är för sent. Avslöjar dess bättre inte den skyldige. Dyker upp när man har gäster eller själv är gäst.
 4. Äggmöken
  Liknar "lönnmördaren" och "smygaren", är oväntat illaluktande och dessutom ljudlig så att ingen misstar sig på den skyldige. När man tror att man lugnt kan dra iväg sin fjärde "smygare" för kvällen så förvandlar den sig blixtsnabbt till en "äggmök". Kan ej döljas med hjälp av en hostning.
 5. Stänkfjärten
  Överraskande och ytterst otrevlig. Kräver omedelbart toalettbesök och kalsongbyte men inträffar givetvis när toaletter är svåråtkomliga och när närmaste rena kalsong finns 10 mil bort. Pendeltåg, biosalonger, småbåtar m.fl är vanliga ställen där "stänkfjärten" helst förekommer. Har en otrevlig bieffekt att lukta länge.
 6. Alkolåset
  Har sitt ursprung i mäktiga jäsningsprocesser. Långvarig och ljudlig. Känns av i god tid och varnar även med konstiga ljud. Kan därför lämpligen avsläppas utomhus eller på muggen om man föredrar spännande eko-effekter.
 7. Ärtsoppan
  Tar aldrig slut. Påminner mest om tungt artilleri. Kommer sig av olämplig föda. Kan därför undvikas genom god planering. Medför annars inställda middagar och biobesök mm. Uppträder oväntat då vännerna bjudit på "något exotiskt från Turkiet" till middag.
 8. Knallskottet
  Rolig effekt vid nyårsfirande. Annars inte rolig. Oftast luktfri men desto ljudligare. Avslöjar direkt den skyldige med sitt skarpa ljud. Åtföljs av fnitter eller rena gapflabb. Dyker oväntat upp vid ansträngning, framåtböjningar mm, t.ex. när man skall hjälpa en vacker flicka med hennes bagage på Arlanda, eller stiga in i en taxi med Hanna Graf.
 9. Brakskiten
  Överraskar och är ljudlig som "knallskottet" men är mer utdragen. Låter helt enkelt otrevlig. Behöver inte lukta illa. Väcker i allmänhet kommentarer i stil med: "För h-e! vad håller du på med? Gå på muggen för f-n!"
 10. Benvärmaren
  En klassiker. Innehåller ofantliga mängder varm naturgas. Sprider sig långsamt nedåt. Kan vara skön att lägga av utomhus kalla dagar, annars obehaglig.
 11. Slappröven
  En märklig och lite ovanlig variant. Utdragen. Varierar i tonhöjd och karaktär genom att inleda med ett högt knatter och sedan avsluta med ett dovt fladdrande ljud. Avnjutes bäst i skogshuggarkojor en torsdagskväll.
 12. Oskulden
  Utdragen som "slappröven" men gäll och vass. Inleds med ett ljust utdraget knatter och avslutas med ett pip.
 13. Svidaren
  En lurig rackare. Liknar "stänkfjärten" men är långsammare och kan därför hejdas innan alltför stor skada skett. Kräver dock besök på muggen inom närmaste tiden för att inte ge upphov till babianarsle. Tar man inte "svidaren" på allvar kan man senare råka ut för en "stänkfjärt".

Äntligen, snart är det helg!

Torsdag kväll, känns helt underbart, en hel helg har jag som bara går där och väntar på mig, men framför allt väntar och längtar jag efter den!
Det har vart en hektisk period, med mycket plugg, möten, träffar, barn hit å dit och i helgen är det bara jag å maken som verkligen ska passa på att bara "vara". Idag hade vi redovisning av vårt projektarbete/fördjupningsarbete, och jag kände mig jätte nöjd efteråt, nu har vi bara morgondagen kvar och då ska vi arrangera en till utställning. Jag har ej så mycket att bidra med känner jag, men mina rosabandet i akvarell, Yoda i keramik och lite bilder jag tagit under kursens gång ska jag ställa ut. Bland annat dessa:en tankeställare

HUR SKA MAN PRIORITERA?
Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!  
Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!
Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.
Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!
Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.  
Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är  trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).
Du måste också hinna med att  träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.
Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.
Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du  ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.
När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst
29 timmar.
Den enda lösningen är att göra
flera saker samtidigt!
T.ex.
duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan
ringa till dina vänner och släktingar.  Drick vin efter det , du kommer att behöva det.  
Sen om du skulle få 2 minuter över,
skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt.
Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärtor), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.
Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!
   
 

Klar, eller blir jag någonsin klar?

Så, nu är jag klar med den ena kursen jag läst under hösten, "barn med särskilda behov, vilka är de?". Den har varit väldigt intressant, och som sagt var, detta ämne passar mig som handen i handsken. På två veckor drar två nya kurser igång som jag har anmält mig till, den ena handlar om hur man som pedagog kan ta in estetiska former i utbildningen för att gynna just elever med särskilda behov. Den andra kursen riktar sig mot barn och ungdomar med socioemotionella problem, ett annat viktigt och intressant ämne. Frågan är bara, hur länge ska jag studera? Jag finner hela tiden nya intressanta kurser, som jag absolut vill läsa, men studielån är ej så aktuellt, allt ska ju betalas tillbaka förr eller senare.
Men som ett brev på posten fick jag ett samtal under helgen, jag ombads bli ledsagare åt en härlig ung tjej, ca 20 timmar i månaden. Detta erbjudande kunde jag inte alls tacka nej till, så nu har jag en fast extra inkomst varje månad, med start imorgon/onsdag.

Det blir alltså fortsatt skola och arbete, har jag klarat det så här långt ska jag nog fixa det ett halvår till=)  
visst ska man tro på sig själv!


Lite taggit!


asperger och frågor!

när man är mamma till ett barn med asperger måste man ibland ställa frågorna ganska exakta, vilket ibland är lite svårt ...som idag

- var badet bra? jag frågar
-ja, det var bra( han svarar)
-men tvättade du inte håret efter badet? jag frågar igen, ser att hans hår är smutsigt fortfarande
-nä, jag fick inte bada! (han svarar)   (pga av hostan och lunginflammationen ansåg läraren att det var lämpligast att han ej badade)
- men du sa ju att badet var bra! (jag frågar
-ja, det var ju bra, jag fick spela spel på mobilen!

samma var det på morgonen, då bad jag honom packa schampo just för att kunna tvätta håret efter badet
-han frågade varför
-jag sa att hans hår var skitigt
- hur kan hår vara smutsigt, syns det
- ja, sa jag
- men inte ser jag på ett strå att det är smutsigt
- nä så sant, strå för strå syns det ju inte, hur ska man då förklara att håret är smutsigt,,,ihop,, eller?????

att vara mamma är helt underbart, jag tror att ni alla mammor håller med om detta, men ibland bara älskar jag ännu mera att vara mamma till just Robin för han lär mig så mycket, han får mig att tänka till så som ingen annan får.
Missförstå mig inte, jag älskar att vara mamma åt Hugo med, men han å jag är ganska lika till både sätt och tanke.


Pappa Nordlund fyller år

Idag fyller min pappa 64
det ska vi fira tills vi blir yra.
Han älskar allt vad kalas och ståhej heter
och brukar pynta varanda meter
av deras fina hem
som inte är lika fint när vi alla gått hem.
En tårta så stor, så stor
har garanterat bakats av hans lillebror.

En pappa som min växer ej på träd
han är helt komplett & lärd.
Kent Eilert Ragnar är namnen han bär
(hade hans föräldrar honom inte alls kär?)
Jo, jag vet att min pappa är älskad och omtyckt av alla
och det är därför som vi honom kan kalla
för "vår allas Kent"
hans namn är vida känt.

Vi önskar dig en underbar dag
så ses vi om ett tag.

Snälla, jag behöver din hjälp!

jag har funnit ett överkast som jag gillar jätte mycket, men är det för rött???
snälla kommentera, jag behöver smakråd NU AKUT!!


En av mina älsklingsbilder:


Mera Jonas temaEtt stort tack till faster Hanna med familj för pengar, Johan & Helena med barn för pengar, Kent & Inger för pengar, Ann-catrin och Svenne för pengar, David & Jenny med barn för pengar.
En massa pengar har Jonas fått ihop under sin 14 års dag, inte alls illa.

En liten påminnelse..

alla är vi olika, men har samma värde ändå, var och en är unik både på in- och utsidan.

Bara att se när vi åt tacos här hemma, hur olika vi alla är!


Jonas & Robin tillagar sina första tortillasbröd. 1a tallriken är Robins, 2a Jonas, 3e Hugos och 4e är min. Göran hann äta klart innan kameran togs fram.

Titti Rosén


Till WIGGO från HUGO

hej Wiggo, Hugo ville visa dig dessa bilder, så om mamma läser detta kan hon kanske visa dig=)


Visst är han cool!

JONAS FYLLER 14 ÅR IDAG; HIPP HIPP HURRA

Idag fyller världens bästa Jonas 14 år & jag kan meddela att det var en trött herre som väcktes av sjönsjungande sång halv 8 i morse. Gladaste minen hade han dock eftar att ha öppnat hugos pressent: en dill chips påse;)

Bilder från morgonen:

vad som ej syns på bilden är att han fick en helkväll med pappa på bowlinhallen här i piteå, samt en "rasta" t-shirt som hann komma med posten//

Farmor & farfar uppvaktade Jonas innan de åkte hem:


Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag, och vi vet att mera uppvaktning kommer imorgon// kram från familjen


Ett läkarbesök blev det!

Startade morgonen med ett besök nere på vårdcentralen, Robin har fått mykoplasma, en form av lunginflammation, så nu äter han penicillin. Kändes bra att äntligen få veta varför han inte blir frisk, men nu finns det hopp. Den lille sonen längtar ju till skolan, så jag hoppas verkluigen att han snart är tillbaka "fit for fight".


Tror du att jag har någon chans till pris i litteratur??

mitt bidrag som jag egenhändigt knåpat ihop, dock inte i nu tid, utan då tid(dvs 1980 ungefär)
men håll med om att det är en bra story;)


Ibland slår det mig,,, att äpplet inte faller långt från trädet!

   son & far

 son & far


Nya avsnitt av CITYAKUTEN

hej igen, nya avsnitt av serien Cityakuten kommer att visas under året, serien utspelas inte i Usa som det vanligtvis brukar göra, den kommer att spelas in i vårt hem här hemma i MUNKSUND, LIVE sändning,,,,,, spännande va!

Jag kommer att spela mamma, sjuksyster och sjuk, Göran som läkare, pappa och delvis sjuk, Jens retlig storebror och med en kropp som växer & värker, Jonas fick rollen som den som vill vara sjuk men som sällan är det, Robin ständigt sjuk och vill vara frisk,,, och Hugo lillebroren som aldrig blir frisk.

Vi känner oss alla peppade inför våra roller och vi ska försöka leva oss in i våra roller för att skapa en trovärdig serie för dig som tittare.

MED ANDRA ORD; VI ÄR ÄN SJUKA!!undra just om Göran blir alls vår GEORGE CLOONEY???

Vårt nyår av bilderEn lugn och trevlig nyårs kväll, god mat, trevligt sällskap och framför allt snälla barn. Ellen pysslade på i sitt rum och Robin satt med oss och kikade på tv och pratade om livets stora händelser,,, dvs vad som händer på byn(i Älvsbyn) vi fick in lite minnen, jobb, mobiltelefoner, James Bond, bilar, tv apparater( de har köpt en nya tv vilken får vår tv att framstå som dockskåps stor).
Den största underhållningen stod MAX för, men han knoppade in före oss andra.

MAX flörtskola för dig som är singel:

funkar till 100%


Rapport

Nu har vi kommit ett par dagar in i det nya året, kan väl inte påstå att det börjat med ett YIIIHOOOO,,, snarare ett ATTJJOOO. Här frodas baciller, värk och inflammationer, alvedon och ipren finns i högsta prio hela tiden. Hugo är sjuk sedan en vecka tillbaka, nu finns det hopp om liv, idag frågade han
-mamma, när kan vi ta en städdag?

Robin kraxar och hostar, örat är bättre och feberfri. Jonas rastlös men vid medvatande, Jens ännu mera rastlös och i ett mellanting mellan medvetslös och övertänd. Göran är Göran, helt cool, lugn och sansad kom han idag hem med ett bot på 2400:-, han hade kört för fort,,,

Nu hör jag dörren nere öppnas och ett gäng "morlokna" hockey entusiaster kliver in,,, Luleå har precis förlorat mot Djurgården,, något jag inte trodde skulle gå. Alla har vart där på COOP arena, utom jag och Hugo,,, gissa om vi haft det lugnt och skönt??

Min fot är väl si så där,,,, men den sitter då kvar!


Har mutat hugo med glass, dricka och annat som kan tänkas få den lille att bli(pinknödig),,,Ett stort hej då till Alexander, det blev bara en snabb visit, hoppas ditt år blir bra.

Ett stort bye bye till Hanna, Nick och grabbarna,,,, vi ses snart. Hoppas resan tillbaka gick bra//

RSS 2.0