onsdag 8 aug

Grattis grattis till Peter Hjertberg I älvsbyn, han fyllde 36 år igår. Hoppas du hade en underbar dag,,,image31
Det blev aldrig av att skriva igår, fast vi hade en händelserik dag. Robin hade klipptid 11, sagt och gjort och det gick över förväntan bra. Sen knallade vi in i Småstaden och där fick han se sin idol, Tomas Holmström på bara en meters håll från honom dessutom. Till lunch åt han sin egen händigt fångade gädda, stek och panerad, gott tyckte han. Hos doktorn uttryckte han sig så härligt " jag har inte aktiverat mitt minneskort så jag vet inte om jag har haft ont", tack å lov så känner Robins doktor honom utan å innan och tog det hela från början, genom att tillsammans aktivera detta minneskort. Summan av besöket blev iaf att han har för stram och kort hälsena, vilket han fixar genom fotövningar, mindre studs i hoppmattan, sjukgymnastik och skor med bra dämpning.

Nya däck till bilen inhandlades i Bergsviken och nu känns det något säkrare att åka i åbäket. Men vid däckbytet upptäcktes det att damasken var paj, så det blir verkstad nästa måndag. Vi lyckliga volvo-ägare

Hugo hade haft det bra i Påle hos Gunnar å Hilda, vi grillade och åt middag där, innan vi vid 8snåret begav oss hemmåt. Jonte ringde och det slutade så att vi hämtade hit honom halv 11, och han sov här.

Denna dag är varm, för varm. Tog grabbarna i peggan och åkte till Havet där de fick sig ett dopp. Nu har jonte åkt tillbaka till Ingela och leif är på G och ska hämta Robin o Hugo, så har vi bara Jesse kvar. Göran har wibax möte ikväll och jens ska med så jag blir helt ensam efter åtta och någon timme, lyxigt värre.
Nu ska middagen fixas, ha det bra

och du Cissi, tack för inbjudningarna, har ju glömt bort hur man la kommentarer till din sida, så du får svar här. Hälsa alla

Vi hörs// linda


Kycklingsallad med ädelost
God och matig pastasallad med grönsaker och dressing. 

8 port

4 portioner pasta
2 grillade kycklingar
4 paprikor
2 rödlökar
1 litet blomkålshuvud
2 knippor rädisor
8 dl strimlad isbergsallad
2 dl majskorn på burk

Ädelostdressing:
4 dl gräddfil
100 g Kvibille ädel

Gör så här

Koka pastan. Häll upp den färdigkokta pastan i en sil och spola den kall. Bena ur och ta bort skinnet från kycklingen. Skär köttet i mindre bitar. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka löken. Dela blomkålen i små buketter. Skiva rädisorna. Blanda alla salladsingredienserna i en stor skål eller lägg upp den gruppvis på ett stort fat. Mosa ihop gräddfil och ädelost. Servera salladen med dressing och bröd. image32

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej Linda! Jag är in och tittar på din blogg med jämna mellanrum, men nu var det ett tag sen sist. Det har det varit lite mycket på sistone - en Mimmi som helst inte vill sova på dagarna och ett nytt hus där vi ska tapetsera om och byta golv i TV-rummet. Fast det gör inte jag så mycket av, det är Magnus jobb på kvällarna efter jobbet... :) Nåja, det är ju riktigt kul! Jag läste att du jobbat färdigt för i sommar, fast du inte visste det själv... :) Tänkte om vi kan träffas någon dag till veckan och fika i stan eller nåt. Det var så länge sen sist. Kramar /Carro

2007-08-10 @ 09:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0