Detta är min bror David

Min lillebror är inte alls som alla andra, han är världens bästa och jag skulle inte byta ut honom mot något annat i världen. Han har en humor som vi i hans närhet tycker börjar vara rätt ......   Men samtidigt kan man inte låta bli att skratta och fundera vars han får allt i från. Tidigare denna vecka hade han ringt sin något blyge arbetskamrat som just fått en anställning på älvsbyhus, David föreställde sin röst till Donal johansson och ställde en hel del frågor, alla svar han fick tillbaka blev -japp
Tillslut brast det för david och han avslöjade sig. Att driva med sina arbetskamrater på Sportaffären i Älvsbyn är han en hejjare på, en annan anställd ringde han upp och hade frågor om sin cykel som var på rep, han sa att han hette Göte och undrade om han kunde få ett rosa bockstyre samt stödhjul,,,m.m.

NÅ, ikväll ska David och Jenny få besök av Per och våran kusin Cissi (som ni som läser min blogg säkert redan har kunskap om). Fick ett mail just av David, detta har han dragit ut och satt på dörren...
 
Välkommen
 Måndag - fredag kl 20-01.30
 Lördag- söndag STÄNGT

 Swingersparty inkl.dopp 225:-
Rum inkl. damsugning 175:-

 På många kunders begäran har vi åter infört par-träff
med liten kaffekopp och nästan inge fika
390:-

alla priser är inkl. Måns










Torsdag 30 Augusti

Fukkit fukkit fukkit. även denna morgon, vajpö är it ja suuk?
Robin är som sagt var på bättringsvägen, han vill till skolan, inte många föräldrar förunnat. Men idag har han vart hemma och tagit det väldigt lugnt. Hugo däremot har haft en hektisk dag, först var han arg in i det sista innan han åkte på dagis, sen hämtade jag honom vid tre och vi hann precis in så ringde William och vill att Hugo skulle komma till honom. Hugo var där till kl sex så jag å Robban har haft det tyst och skönt. Nu ligger båda grabbarna och jag tror att den yngre har somnat.

Vid fem på eftermiddagen knackade det på dörren, det var ett blomsterbud till mig och Göran. Det var en stor och vacker bukett i trevliga färger, vi fick även en hög och ståtlig vas. Blommorna var skickade från Hasse & Maggan och med texten, Vi tänker på er.
Tackar så mycket!

image67

På morgon åkte jag och göran till AE:s däckservice i Bergsviken för att köpa två nya däck till släpet, däcken som satt på är från början av 80-talet och det gummit som fanns kvar var torrare än Sahara-öknen. AE:s har helt klart bästa servicen och bästa priserna vad det gäller däck,,, så ett tips är att handla dina däck där i fortsättningen. Vi gav 850 för två nya däck + balansering av däcken.

I morgon är det fredag och vi får hit Jens och jonas, vilket vi längtar till allihopa. Men när vi alla sex är samlade går det betydligt mer mat, så jag och Robin åkte på Coop för att handla. När vi kom hem var det dags för mig att åka till gyn för provtagning osv inför ev kommande skrapning,,,, men det håller nog på att ske av sig själv nu. Mitt blodtryck var på tok för högt och jag är beordrad vila, blodvärdet däremot har aldrig vart så bra som nu 140,,, mitt rekord är 136 och det var med tabletters hjälp.
När jag kom hem såg jag tll min stora förvåning att jag håller på att få fläcktyfys, hela frambringan eller vad man kallar det, nacken, ryggen och axlarna ömsar skinn. Har inköpt sån där peeling som jag ska ta och använda imorgon i duschen, hoppas det funkar.

Pappa och Inger kom förbi en snabbis efter deras jobb, men de var trötta efter en hektsik dag på jobbet. Snart är det invigning av nya Gallerian och det är mycket än som ska till innan alla bitarna faller på plats och byggnaden är klar.  Vet inte hur många timmar de har lagt ner på denna byggnation. Alla butikslokalerna är uthyrda och det är dessa butiker och fik som kommer att finnas där.

Plan 1

Apoteket

Bokia

Clas Ohlson

Plan 2 - Entréplan

Eurosko

Guldfynd

Hälsokraft

Lindex

Phonehouse

Pressbyrån

Puls

Scorett

Silverbox

Teknikmagasinet

Ur & Penn

Vila

Plan 3

Esprit

Jack & Jones - Vero Moda

Lindex

MQ

Peppercorn

SeeMe

Caféer

Classico, plan 3

Wayne?s coffee, plan 2

Service

Sparbanken Nord uttag, plan 3






































Nu ska jag gå och se en film/dokumentär som handlar om Jack the ripper, en otroligt intressant gåta som många anser sig ha svaret på.
Vi hörs// Linda

Nu har jag det!!

Jag ska satsa på friidrott, sporten som har den perfekta klädseln för en sån som jag med + kilon. Har idag studerat sådana där modeller med både ben och en typ av baddräkt som sitter ihop. Tänk vad bra och praktiskt det måste, allt hålls inne och det bärs upp av axelband, benen är för tajta så inget kan välla ut den vägen heller, inga bröst som poppar ut underifrån, för magen är helttäckt. Sen är ju tyger super elastiskt och det bästa av allt, spiller man på sig kan man bara ta en snabb dusch med kläderna på, tyget torkar snabbt och man har alla kroppsdelarna på plats direkt.
Nu är det bara ett krux, jag orkar inte börja träna friidrott,, men till nästa utlandsresa ska jag nog skaffa mig en röd !image66

Dagens rubrik heter HUGO

Hugo är en liten kille på 5 år, nyfiken, rolig, underbar och väldigt, väldigt frågvis. Redan från första stund när han vaknar kommer det små funderingar som "vajpör måtte ja tiga upp?" " vajpör är dobbin suuk? de äj fökkit! "  "mamma vajpör dill du äta?" " mamma vars äj döjan då?" " vajpör får han tova å it ja"  "mamma, varjpör har du bjött? fukkit!" Vajpör fåj inte ja ha bjött?"
Hugo har många egenskaper, han kan få en att ilskna snabbt med sitt tjuriga och envisa sätt, men att vara ilsen länge går ej, hela ungen bara lyser av en karisma som får hjärtat att bulta och man vill bara knåda ihop å pussa honom från topp till tå.
Min Hugo är dessutom en hejjare på att fantisera, vilket jag tycker är gruvensamt för man vet aldrig vad han berättar på förskolan,,,, en gång hade han sagt att han hållit på att drunkna med pappa i fjällen, att pappa brukade göra beklängesvolter med både skoter å bil, att hans pappas mormor( Kerstin 80 år) har en stor kniv som hon brukar skära av renarna hornen med, att en häst som vi brukar se när vi åker på vägen mellan Påle & Holmträsk har fått en studsmatta som den dessutom kan använda & hoppa på. Fantasierna är många och jag hoppas och tror att fröknarna man kan sålla lite av innehållet i hans berättelser ibland.

Robin vaknade i natt med en ond mage, snor och hög feber, så han har vart hemma från skolan idag, han hade fortfarande feber nu på kvällen så han blir hemma minst en dag till. Han har ägnat dagen i sin älskade säng, legt med lego, spelat lite xbox, sett en film, druckit en massa samt utmanat sin mor på singstar,,,

Göran har sett friidrott och druckit kaffe, sen åkte vi till stan för att kika på höst-kläder åt Hugo, men vi fann absolut inget, det verkar antingen vara slutsålt, eller så har affärerna inte fått hem höst-kläder än,,,,, dumt, med tanke på kylan som var denna morgon.. Men väl hemma igen så tittade jag in på ellos hemsida och fann vad jag letat efter åt honom,,,, galon/gummi jacka och byxa med fleecefoder invändigt, super skönt och praktiskt, det bästa av allt var att det dessutom var på rea så för 300:- fick jag båda delarna.

Själv har jag vart trött, det värker och hugger då och då i magen och man kan inte riktigt vila, sen har jag kramp i bak och lår utav det man spänner sig och kniper åt i rädsla att allt ,,, livmoder å foster,, ska komma ut innan skrapningen. Jag vet hur oerhört jobbigt det är att måsta se det lilla döda fostret och vill helst slippa detta, därav alla knipningar. Dagen har jag fyllt med pyssel i hemmet, har flyttat på lite saker i kökskåparna, flyttat någon lampa, några blommor har fått byta plats, två svarta höga ljusstakar har kommit fram igen och med rosa/grå/svart/lila blockljus blev de jätte fina i vardagsrums fönstret. Sen har vi "tjuv" haft inne kaninerna ett litet tag medan Göran är på jobbet, det är rätt mysigt att få ha något ulligt och gulligt på magen när man sitter i soffan, sen ser man själv ut som en hårboll, men det finns ju klisterrullar som fungerar alldeles utmärkt till just hår.

Jag är ju som sagt var en älskare av märket SIA och jag har funnit lite inspirerande bilder av deras barn sortiment, önskar bara att jag hade mer pengar
image62image63
image64image65

Jag har även fått varma och goda tankar via telefonsamtal, sms och mail,,,,,,, tack!

Nu ska jag städa det sista innan gubben kommer hem från jobbet,, kram på er//linda


Life goes on, visst heter det så?

Har haft tid att tänka på mitt liv och vad som skett, har insett att jag värderar mitt liv högt och jag gör det mycket pga av min familj och alla fina människor jag har runt omkring mig. Jag är tacksam för de två underbara och fina söner som jag redan har och jag har dessutom två extra grabbar som jag får vara en form av extra mamma till, jag tycker väldigt mycket om dessa två också. Jag vill jätte gärna ha mer barn, men jag är mer än nöjd med de jag redan har och tanken med en baby var inte att  de barnet skulle ta någon annans plats, jag har plats för så många i mitt hjärta. Men nu blev det inget fler, inte som det känns nu. Jag ska ägna mig helhjärtat åt min familj och se positivt på framtiden, under kan ju ske.

                                       image61

Helena & Johan kom förbi, de hade med sig en vacker bukett och jag är jätte tacksam för att ni kom, jag kände att jag kunde slappna av och tänka på något annat. Tusen tack för de fina blommorna.

Tack även .....alla ni som sms:at och mailat

Min älskade Göran har varit ett enormt stöd, och bara att veta att han finns gör mig trygg. Det som blev svårt var att förklara för Hugo att det inne i min mage som skulle bli hans syskon, inte längre lever. Han hade miljoner frågor och det han bekymrade sig mest över var hur fostret skulle ta sig ut om det var dött, och dett är inte så lätt att förklara för en nyfiken 5 åring.

Men nu till något roligt, min kusin Sara ringde från Umeå igår, tror inte att vi talat i telefon det närmaste decenniet så jag blev glatt överraskad. Sara ska nämligen bli mamma någon vecka före vi skulle ha haft barn, så vi pratade barn och sånt. Jag är jätte glad åt hennes graviditet och önskar henne lycka till, hon blir en jätte bra mamma, det är jag säker på och pappan är från älvsbyn så jag kan bara säga att hans gener kommer att göra barnet super bra:)
Men Sara ville också passa på att bjuda mig och mina övriga kusiner av det "honliga" könet hem till henne i oktober, en sån där träff med gå på stan, laga mat ihop, surra och kanske skvallra och givetvis äta, sen ska vi dessutom sova över där,,,, häftigt. Jag tackade ja utan att tveka och det ska bli jätte trevligt.

De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut.
ett bra citat,,,, precis vad jag tänker göra.
mvh Linda

Terapi

Skriver nu något som är väldigt privat, men att skriva är för mig en form av terapi, och har man svårt för att prata om något eller tycker det känns för jobbigt så är det skönt att med ord på papper få det man vill ha ur sig och på så sätt bearbeta det som hänt/händer.
Skrev ju att jag hade en liten räka i min mage, räkan finns fortfarande kvar, men den är inte vid liv. Har precis fått besked om att jag just haft mitt 3e missfall. I detta läge kan inga ord beskriva hur det känns, att något jag känt, har längtat efter, sett fram emot inte alls kommer att fortsätta finnas. Frågorna är många, är det mig det är fel på? Var den en hon eller en han? Ska man våga pröva igen?
När man fått missfall får man höra att det var lika bra det som hände för det var säkert fel på fostret, men det är inte till någon tröst.
Det känns också extra jobbigt att tala om för alla som vet om att jag var gravid, att det inte blir någon baby av det hela.
linda

Vilken vinnare....

hon är ju helt klart bäst, en vinnare av högsta rang och jag är sååååå stolt, det tåras ju till å med i ögonen lite när man ser på henne och hon gång på gång tar nya rekord. Helt underbart Carolinaimage59image60
Ett stort hopp för Sverige!

En dag där vi tillbringat största delen i bilen, hör å häpna, inte för att den racklat eller havererat på någon ödslig väg, utan vi har hämtat barn i Klöverträsk, hälsat på I Älvsbyn och sen hem. Middagen blev soppa, gott och nyttigt. Och känner jag denna familj rätt så ska vi inte göra så mycket mer än att se på tv och sen sova.
skriver mer i veckan//linda

En ny människa

En trevlig och underhållande dag, började ex dagen med att se min något sömnige make först koka och sedan dricka kaffe, efter det gick han och fixade sig på toa, och jag fick äran att klippa hans öronhår. Efter det åkte vi mot Älvsbyn för att hälsa på min mamma, Se & Lillsyrran, visserligen möttes jag där av en smärre chock, och inte var mamma & Se hemma, så chocken som blev rätt pinsam fick lillsyrran stå för:)   he he
alla har vi vart tonåringar någon gång------ heja Elin

Besöket på Tärnstigen blev kort och vi styrde åbäket mot Påle, där fick faster riktigt rå om sina små brorsbarn, även om jag fick lov att hålla fast dem mot slutet , så hann jag få många sköna kramar. Husdjuren våra mådde bra och alla fanns kvar, så jag lät Göran lasta allt å alla i bilen. Väl hemma hade jag äran att åter få skåda min man med spackelspade i handen, och utan hörapparat kunde jag ana ett å annat ord som icke finns med i Bibeln.
Vi åkte till pappa & Inger för en snabb visit, lånade deras gräsklippare så att Göran ska kunna klippa i morgon, å jag kan ju passa på att se på då med:)

Middagen skulle bli fisk, men Göran ville inte alls det och det slutade med pizza. image58

Efter det har jag gått och blivit en ny människa, har nämligen vart på Mary kay party hos Sanna. Peelingar hit å dit och nu känner jag mig riktigt fräsh. Måste erkänna att de produkterna jag prövade kändes jätte sköna.
image56                                       image57
Nu ska jag slappa och mysa med maken i soffan, med ett stort glas vatten!!
Kram på er alla




Horoskop

Varning! Vi garanterar att horoskopen nedan är totalt riktiga till 100%. Du kan alltså med full trygghet förlita dig på förutsägelserna om den närmaste (framåt, alltså) veckans händelser. Skulle du, mot all förmodan, ändå inte bli nöjd returnerar vi pengarna utan frågor. (Skicka alltså först in alla dina pengar (men skippa frågor) så ordnar vi resten - jättesäkert! (När nåt är kursiverat är det extra sant!)
Vi vill också informera folk som kommer med både hotelser och förslag: Vi förutsäger bara framtiden, vi tillverkar den inte själva, för fan! Det är högre makter som har hand om det. Björn Rosengren eller nån sån. (Mutor tar vi dock gärna emot. Västvaluta, förstås!)

 

Extra service: Om du av obegriplig anledning missade förra veckans horoskop och vill reparera skadan erbjuder vi dig möjligheten att få ta del av förutsägelsen för förra veckan retroaktivt. Till Förra Veckans Horoskop!


Väduren 21/3-20/4
Du möter en mörkögd främling och faller direkt.
I kanalen som så här års är både isfri och så inbjudande att du inte kan motstå frestelsen.
En simtur på ett par mil brukar svalka av dig så pass att mörkögda främlingar inte längre utövar samma lockelse.
Så icke denna gång. När du kravlar dig upp ur vattnet står främlingen fortfarande där och du faller igen.
Nu försöker du med att falla ända till botten och då går det bättre.
Det finns bot för allt.
Oggsen 21/4-21/5
Dina erotiska fantasier har varit mer livliga än vanligt den senaste tiden.
Du lyckas skapa de mest upphetsande scenarier (-or?) med trianglar, kvadrater och vid något tillfälle en godsfinka full med åtta löddriga...
Denna vecka upphör plötsligt denna fascinerande underhållning.
Tomt. Nada. Niente. Nix pictures.
I brist på annat får du ta till katalogen från Clas Ohlsson och lyckas faktiskt hitta några gulliga elkontakter att tända på.
Uslingarna 22/5-21/6
Ditt intresse för ishockey blommar som vanligt upp när gräsmattorna åter är gröna.
Du har alltid älskat att se fartfantomerna som störtar utför alpsidorna, spelet med det lilla röda nystanet och publikens jubel när vinnaren slår handen i kaklet; för att inte tala om när serveesset sitter på baslinjen.
Kommen så långt börjar även vi inse att säsongerna som överlappar varandra ställer till det en del.
Inte går det att göra någon vettig förutsägelse i så komplicerade fall.
Kräftan 22/6-22/7
Du börjar lägga märke till din brevbärare. Han finns nämligen i närheten av din bostad nästan jämt. När du tänker efter är det samme man som skötte postgången även när du bodde Luleå.
Ytterligare en koll visar att han är mycket lik samtliga dina fyra barn.
De tätt sittande ögonen, det utstående högra örat och den haltande, krumma gången - likheten är odiskutabel.
Du ställer din fru/man/partner mot väggen bara för att upptäcka att portot höjts ännu en gång på bara några månader.
There is no mercy.
Ollonet 23/7-23/8
Du försöker glädja dig åt att SAAB får återkalla 23 000 bilar för att rätta till någon idiotisk miss.
Du vet att detta kostar åtskilliga miljoner men den rätta skadeglädjen vill ändå inte infinna sig. Du har nämligen läst om Volvos bekymmer i Frankrike...
Är det då inte dags att göra sig av med sorgebarnet i garaget och ringa till Skodaakuten som faktiskt är öppen dygnet runt.
Din representant väntar på Ditt samtal.
Ring nu och du återfår snart ditt överlägsna och tykna småleende.
Jungfrun 24/8-24/9
Mynt är runda och sedlar är fyrkantiga. Du är en av de få (det lär ha funnits någon liten tant i Sheffield, England som en gång på 30-talet skrev en insändare till den lokala tidningen med en undran över detta förhållande. Man kan förstås fråga sig varför insändarredaktören inte bara kasserade detta alster. Möjligen kan det ha varit så att man hade lite dåligt med material just denna dag, eller var det kanske så att det blev lite för mycket på puben kvällen innan. Det lär vi aldrig få klarhet i, som väl är) som undrar över varför det är på detta viset.
Vågen 23/9-23/10
Det där bubbliga som finns i läskedryck (som t ex julmust) påstås vara kolsyra. Av bryggarna i alla fall.
Du är inte lika lättlurad som alla andra utan förser dig med en rejäl uppsättning tvivel.
Vad det egentligen är vill du i nuläget inte utan vidare avslöja. Vi vet dock att resultatet från dina forskningar beträffande bönors, ärtors och andra baljväxters inverkan på mage och tarm pekar åt annat håll.
Något som gör att du är mycket måttlig när det gäller intag av ovan nämnda drycker.
Fortsätt så.
Ren sprit ska det vara.
Sårskorpan 24/10-22/11
Du är feminist.
Detta grundar du på uppfattningen att "fruntimmer är ganska trevliga små kryp".
Din åsikt delas dock inte av kd:s Alf Svensson som tycker att inför Vår Herre är vi alla "ganska trevliga små kryp".
Han kör dock fortfarande med tricket att exponera ögonvitorna ovanför iris när han säger detta och då vet du att han ljuger.
Vad han egentligen menar lär vi aldrig få veta.
Du vågar i alla fall stå för dina åsikter och vidhåller att: öh... vad var det nu vi pratade om...
Lille Skutt 23/11-21/12
Vädret denna vecka blir klart till halvklart om det inte blir ihållande regn eller starkt solsken, dygnet runt. Hur det påverkar dig som just inlett din semester är inte lätt att säga.
Om det blir klart till halvklart blir det väl sisådär. Blir det ihållande regn blir du blöt om du inte har vett att hålla dig inomhus. Skulle det däremot vara så att solen kommer att skina över dig dygnet runt blir du antagligen lätt bränd i kanten och blir inte insläppt på nattklubb i Göteborg (minst).
Skulle det mot förmodan visa sig att vädret blir annorlunda än vi förutspått får du skylla dig själv. Det finns inga dåliga kläder; bara dåligt väder - eller hur talesättet var.
Stenbecken 22/12-20/1
John Wayne var ingen sissy. Edvard Persson var däremot en sissy (och dessutom skåning). Om du är en sissy är lite tidigt att uttala sig om, men du börjar vid det här laget undra lite vad som egentligen menas med detta uttryck.
Ska vi vara ordentligt uppriktiga så ska du ta och skita i det.
Vi låter udda vara jämnt om du kan avhålla dig från att vara så förbannat nyfiken.
Om du inte passar dig kommer vi att ta ditt fall under förnyad prövning och det kan sluta med att du i alla fall kommer att betecknas som sissy.
Vattenkoppan 21/1-4/2 f.m.
Ray Char-läss dyker upp och yrar något om p e n s i o n.
Du fattar ingenting men denne kolorerade gentleman kan faktiskt visa upp dokument som styrker att du varit hans arbetsgivare (av och till) under åtskilliga år. Visserligen motvilligt, men ändå.
Du faller till föga och gör som alla andra; betalar in dina och Rays surt förvärvade penningar till någon fond.
På tre dagar är bådas era investeringar förintade av taskig börsutveckling och därmed är bekymren en gång för alla ur världen. Skönt.
Sören 4/2 e.m. (F.m. tillhör Vattenkoppan - gnällspik!)
Så börjar äntligen semestern. De sista veckorna har varit sega, medge det.
Lik förbannat hinner du inte vara hemma en hel dag innan du drabbas av längtan till jobbet.
Så snart du kan slänger du dig över telefonen och ringer för att kolla läget. Är allt bra? Fungerar det som det ska? Ska jag inte komma in i alla fall?
Till slut (efter att i det närmaste ha blivit hotad till liv och lem) får du nöja dig med att betrakta verksamheten på avstånd - sittande i bilen på parkeringen utanför arbetsplatsen.
Trösta dig med att 7 veckor går fort; du kommer snart i selen igen.
Fuskarna 5/2-20/3
Så här, mitt uppe i den blomstertid som nu kommit, skulle man kunna tro att tanken på Tutt-Sofias urringning kunde vara lite mindre påträngande. Det är den.
För oss andra som är normala.
Du klarar av någon anledning inte att släppa greppet... öh eller släppa tanken på det grepp du skulle vilja ha. Om du förstår vad vi menar.
Tutt-Sofia låter i alla fall hälsa att både Humle och Dumle saknar din erotiskt stimulerande kran.
Man ser fram emot en återförening i samband med nästa Stadskamp.
Övriga:
Du har följt debatten och beslutar dig nu för att försöka få adoptera en Alf Svensson.
Självklart stöter du på svårigheter. Om inte homosexuella ska få adoptera barn; ska du då få omvårdnaden om en Alf Svensson?
Du som inte ens kan sköta en gräsklippare.
Möjligen kan man tänka sig att du får ta hand om en Gudrun af Schyrman. Henne kan du ju alltid tappa upp på flaska om hon blir besvärlig.

Ännu Övrigare:
Om du ännu inte är omnämnd är du antagligen en sån där millenneibugg och har blivit bortrensad vid övergången till år 2000.
Du kan skicka in ditt ogiltiga stjärntecken (månen räknas inte) och få det utbytt mot den senaste versionen.
Skicka mail till: Zodiak AB.


sköna fredag

En lugn dag i hemmet, jag har inte ens haft igång tv eller radio, bara njutit av tystnaden. Barnen åkte vid två till sin pappa och Jens åkte till Ingela efter skolan, så vi har en barnfri helg, kors i taket. En tur till Ica Kvantum för att inhandla mat och sånt som kan var gott en helg som denna. Efter uppackning och en liten vila med Aftonbladets klick bilaga så somnade vi ett par timmar, åt kräftor, sallad och rostat bröd till middag.

                                  image53              image54

Nu har vi sett "Den svaga länken" den senaste av Beck-filmerna som kommit på DVD, måtte det komma fler snart, med tanke på det lilla som finns att se på tv så är dessa filmer räddningen. Ingen av de bättre Beck-filmer, men helt klart sevärd och allra minst härliga Gunvald. Alla borde få ha en egen Gunvlad Larsson,,, då skulle livet underlättas:)

Nu ska vi inte göra så mycket mer, jo just ja, vi råkar ju ha chips å dipp så visst har vi det vi gör

                                                               image55MUMS!!!!!

torsdag 23 augusti

en trött och illamående dam i sina bästa år, min beskrivning av mig själv en kväll som denna. Vet inte vad jag ska göra, i Turkiet har jag mått hur bra som helst, så bra att jag trodde att jag fått missfall eller så, men pang bom, nu mår jag lika illa som innan jag åkte. Men jag måste erkänna att jag nästan njuter av illamåendet på ett sätt, för då vet jag att jag fortfarande är gravid och det är huvudsaken för mig.

Trötta och lite småsura barn har vi haft hela eftermiddagen, de har inte riktigt hunnit sova ikapp gårdagen, men nu ligger de i sina sängar. Lillebror David med familj har vart förbi och hälsat på, Gunnar & Hilda blev väldigt glada över de små "skräpsaker" Hugo köpt åt dem i Alanya, men det man själv tycker är tjafs är som diamanter i deras ögon. David kunde ha Diesel tröjan som han fick som tack för djurskötningen, tack å lov, deras storlekar är ju inte som våra här i Sverige och Davids mage har nog ätit mycket gott i sommar.

Göran är på G som aldrig förr, han donar å fixar å rätt vad det är när vi pratar hoppar han upp från sin stol och börjar söka ex frimärken,,, rastlös stressig han har nog gett namn åt magsåret. men nu slappar han faktsikt i soffan framför tv:n precis som Al Bundy, Görans look a like.
Ska gå dit jag med,,, vi hörs en annan dag

lite tråkigt det här.....

med att vara hemma igen, men på ett sätt ganska skönt också. men vi har haft en så otroligt trevlig och rolig semester och jag saknar er alla som var med på resan, jag saknar värmen(trodde aldrig jag skulle känna så) jag längtar till havet och poolen, jag saknar den där semester känslan när man inte behöver ta ansvar för räkningar, middagar, inköp, städa, tvätta och allt det där andra. Tusen tack till Maggan & Hasse för att vi fick denna chans att ta med alla 4 grabbarna på en utlandsvistelse och tack för trevligt sällskap. Tack även till Johan och hans familj, jag tycker ju så mycket om er och ett super tack också till Hanna med familj, jag känner inte er så mycket än men vill göra allt för att lära känna dig, Nick och dina två charmtroll.
Vi har ialla fall solat, badat och ätit gott, sett många intressanta människor, byggnader och en helt ny kultur för mig. Vi har shoppat kläder, väskor, börsar och en massa annat. Två kvällar åkte vi in till Alanya och där är det minsann hålligång och ett stort shopping utbud för den som vill pruta och handla billiga märkes varor. En kväll åkte våran familj till Konakli helt själva och den resan gick också bra. Barnen har vart helt otroligt duktiga och även de är väldigt nöjda med resan. Göran hade otiren att vara dålig i magen de fyra första dagarna, Jesse hade också en lite orolig mage och även Jonte fick offra en kväll på toa. Men vi tre övriga i familjen har klarat oss bra.
Bruna har vi blivit, men inte så mycket som vi hade trott, vi har haft noja på solskydd och jag var nog värst på mig själv, den sista dagen smorde jag mig bara med 15 en enda gång och det var den dagen mesta färgen kom. Barnen har vi skyddat så gott vi kunnat och de har så fin och somrig färg nu.

Hemresan gick bra, fast vi alla var trötta och ville helst bara att vi skulle landa på Kallax. Gårdagen gick åt till att försöka packa upp, tvätta och äta vanlig mat. Robin somnade vid 6 snåret och Hugo strax baki, sen har de sovit till halv 8 och nu var det skola för de båda. Jens har sin första dag på Strömbacka igår och han verkade nöjd, men trött. Han hade dessutom träning på kvällen, men han somnade också gott framför tv:n ganska tidigt.
Hugo fick tårar i ögonen när jag lämnade honom vid 9, usch vad jobbigt, det känns så hemsk att lämna honom när han inte alls vill och se ögonen fyllas med tårar känns 100 gånger värre. Men jag vet att allt blir bra bara jag går därifrån och det får gå någon minut.

Ska försöka förminska kort från semestern så att jag kan lägga in några här// höres

Det är hit vi ska,,,,, å jag längtar!!

image42
image43
image44image45image46image47image48image49image50image51image52

tisdag och alltså dagen före Turkiet

image34
Nu är det alltså¨dagen före resan, det pirrar i kroppen och hjärnan går för högvarv, vad har jag glömt?
Om man tittar på packningen så tror jag att vi kan överleva ett bra tag i Turkiet, har nog tagit med allt utom möbler och handdukar, för handdukar fanns det visst på rummet. Något av ett MIFFO är jag ju, har inte vart utomlands förr och därför ingen erfarenhet av vad man ska ta med och inte, men bättre för mycket än för lite, tycker jag!

Barnen går också på högvarv, förstår om det pirrar i deras magar också, de har packat och packat, brås på sin mor antar jag. Jens och Jontes packning har vi också här och Jonte resonerar som så att han ska köpa sig det mesta därborta, men vi har smygit ner lite extra åt honom också utifall att. Görans packning består av kuvert som han ägnat sig åt hela förmiddagen, det är nämligen våran ekonomi uppdelat i små kuvert som vi har dubbel kollat och sen klistrat igen, barnen har varsitt kuvert och vi ett tillsammans,,, ekonomen i familjen:)
Sen har han med t-shirts och shorts och kallingar + ett sockpar.

Har talat med en gammal vän som mest troligtvis har fått sjukdomen ms, och jag har tänkt mycket på henne sedan jag fick veta det. Beundrar henne för att hon är så positiv och jag tror att det kan bli räddningen med en diagnos som ms. Hoppas du vet att jag tänker på dig och håller tummarna inför provsvaren.

Alltså, livet är ju rätt underbart, två av de personer som jag beundrar för deras fina mjuka och framför allt trevliga sätt, en hona och en hane,,,,dejat varandra,, pappa sa att jag skulle inte alls vara för engagerad i det hela, men jag kan liksom inte låta bli, skulle tycka det var jätte trevligt om det visar sig att de verkligen trivs ihop och att det kan bli något......... nämner inga namn...... men håller tummarna även för er

En annan sak som gör livet underbart är att jag ju har en räka på en så där 13 veckor i min mage, så jag ska bli mamma igen. Har ju blivit mamma med sexårs intervaller och tycks bli det igen. Men man vet inte, missfall är vanligt och efter mina vattkoppar tycks det vara lite svårt att få fostret att stanna kvar, men vi har nu passerat gränsen för den känsligaste tiden och jag önskar av hela mitt hjärta att det går tiden ut denna gång.

om det finns någon som läser detta som är intresserad av Sagan om ringen och framför allt hobbitar så kika gärna här
http://www.chriswetherell.com/hobbit/

I vår familj heter vi nämligen så här
Göran Bäcklin        Posco Gamgee-Took of Bywater
Linda Bäcklin         Ruby Gamgee-Took of Bywater
Jens Bäcklin          Fosco Gamgee-Took of Bywater
Jonas Bäcklin       Olo Gamgee-Took of Bywater
Robin Bergman Bäcklin      Hob Gamgee-Took of Bywater
Hugo Bergman Bäcklin      Meriadoc Gamgee-Took of Bywater

image35                                   image36

Jag är ingen fanatiker av Sagan om ringen, men barnen tycker det är rätt skoj att få fantisera sig bort lite, och att få vara hobbit för en dag kan ju inte skada.
Om man gillar fantasy böcker sså vill jag göra reklam för Spiderwick, en halt underbar serie lättläst och otroligt spännande och underhållande.

Spiderwick är en bokserie om fem böcker som handlar om syskonen Grace och deras äventyr med det övernaturliga. Böckerna är skrivna av Tony DiTerlizzi och Holly Black.

Bokserien

Karaktärer

Jared Grace ? Berättaren i böckerna och tvillingbror till Simon. Han är den förste som upptäcker att något övernaturligt pågår i huset. Han är lite av en enstöring och tycker om att teckna. Han bär dock på en stor inre ilska över familjens splittring.

Simon Grace ? Tvillingbror till Jared, älskar djur och natur over allt annat, och samlar ständigt på sig nya husdjur.

Mallory Grace ? Storasyster till tvillingbröderna Jared och Simon, storslagen fäkterska som vet vad hon vill, men har ett hetsigt humör.

Helen Grace ? Mor till de tre syskonen.

Arthur Spiderwick ? Förfader till syskonen och författaren till fälthandboken.

Lucinda Spiderwick ? Dotter till Arthur, enda nu levande släkting som förutom syskonen har upplevt det övernaturliga.

Tråckeltum ? Spiderwicks herrgårds egen vätte, som både gör ont och gott.

Pipgrisen ? Ett gristroll syskonen träffar på under sina äventyr.

Handling

När föräldrarna separerar flyttar syskonen Grace ut på landet med sin mor Helen. De flyttar till Spiderwicks herrgård, ett stort gammalt hus som stått öde i flera år. De som senast bodde där var anfadern Arthur Spiderwick och hans familj. Familj och grannar tyckte Arthur var konstig och när han försvann besynnerligt ville ingen ta över herrgården. Mamma Helen får dock bo där gratis mot att hon tar hand om huset. Jared Grace märker med en gång att de konstiga saker som sker i huset beror på övernaturliga väsen eller småknytt, och inte alls har naturliga orsaker. Med hjälp av ledtrådar hittar han sedan Arthur Spiderwicks fälthandbok som bekräftar hans aningar. Boken öppnar en ny värld för Jared och hans syskon, men farliga väsen och vidunder är också ute efter handboken, och därmed även efter syskonen Grace.

En film byggd på böckerna håller på att spelas in. Den beräknas ha premiär under 2008.


image37image38


Nu ska jag ta och plocka ihop här, så att det ser lite hemtrevligare ut när vi kommer hem,,, önskar er alla en trevlig vecka
nu tar jag semester// kram linda från Sällskapsresan

tänkvärt

Därför har killar bättre kompisar än tjejer!


En tjej kommer hem efter att ha varit borta hela natten.
Killen frågar vart hon har varit.
Tjejen säger att hon har sovit över hos en kompis.
Killen ringer tjejens 10 bästa kompisar men ingen av dem säger att hon har sovit över.

En kille kommer hem efter att ha varit borta hela natten.
Tjejen frågar vart han har varit.
Killen säger att han har sovit över hos en kompis.
Tjejen ringer killens 10 bästa kompisar...
8 av dem säger att han har sovit över hos dem och 2 säger att han fortfarande är kvar.
______________________________________________________________________
Jobbet eller fängelse?

I Fängelset: Tillbringar du större tiden i en cell på 4x3
På Jobbet: Tillbringar du större delen av tiden i ett rum på 3x2

I Fängelset: Får du 3 mål mat.
På Jobbet: Rast för 1 mål och du betalar det själv.

I Fängelset: Gott uppförande ger förkortat straff.
På Jobbet: Gott uppförande ger mer arbete.

I Fängelset: Vakter öppnar och stänger dörrarna åt dig.
På Jobbet: Får du ett kort som du får göra allt själv med.

I Fängelset: Du får titta på Tv och spela spel.
På Jobbet: Får du sparken om du ser Tv eller spelar spel.

I Fängelset: Har du egen toa.
På Jobbet: Delar du toa med folk som pissar på ringen.

I Fängelset: Får familjen komma på besök.
På Jobbet: Får du inte ens prata med din familj.

I Fängelset: Alla kostnader betalda av skattebetalare.
På Jobbet: Betalar du kostnader för att ta dig till jobbet, sen betala skatt till fångar.

I Fängelset: Har du sadistiska vakter.
På Jobbet: Kallas dom chef

lördag

Vad ska jag säga om denna dag, sov ganska länge efter nattens arbete, åt frukost och sen åkte vi in till stan. Jag skulle köpa mig shorts, men handlade en klänning, skor och solbrillor, kände mig slösaktig och egoistisk, hade ju tidigare under veckan handlat åt mig själv på Lindex också, men en dam i nöd utan kläder,,uj uj
Palt åt vi till middag och sen har vi legat på soffan resten av em och kvällen. Ganska skönt att bara slappa och inte ha några måsten hängande över sig...
Sände ut en reporter för att bevaka en dejting som pågick igår, men utan resultat, men via satelit kunde jag så småningom se att dejten verkade ha gått bra för den bar av till Nolia dagen till ära. Heja C
Inga barn har jag sett eller hört idag, menar då de fyra som bor inom husets fyra väggar. Är på jobbet nu och har tagit med hela säsong 5 av Vänner, har lite tidsfördriv där.

hoo hoo mitt i natten

eller det kanske inte riktigt är mitt i natten, men kväll och mörkt iaf. En kväll som bjudit på skratt och trevligt sällskap, vi åt middag på Golden dragon med Anette, min klasskamrat sedan ettan, och hennes sambo Robert. Efter maten åkte vi hem till oss och åt kladdkaka, men så vid 22 tiden ringde de från mitt arbete och hon som skulle arbeta natt hade ej kommit och de fick inte tag på henne,,, så jag lämnade mitt främmande och åkte iväg,, pengar pengar, ska arbeta denna natt och imorgonnatt, så vi fick oss ingen ledig helg ihop denna sommar, jag & gubben.
natti natt

äntligen fredag

så har det äntligen blivit fredag efter många timmars väntan, vet inte, men fredagar är helt klart min favorit dag under veckan. Igår satt jag och Göran och höll tummarna för att vi skulle få ett riktigt åskoväder, men det blev bara lite muller å lite regn. Jag tycker det är mäktigt att se blixtar, ursäkta alla som fått sin del av nedslag, men att vädrat kan vara så mäktigt, vilka enorma krafter det finns och så liten och obetydlig en männsika är i jämföresle.

 Jag har en Doris i Älvsbyn som jag drömde om här en natt, en Doris som inte är som alla andra, hon är alltid glad och vänlig och fast vi så sällan ses och träffas/pratar så vet jag att jag finns i hennes tankar minst lika ofta som hon finns i mina...jag kan säga att ordet underbar är Doris.

Till Cissi// Norrlandskontakten är toppen, det var ju så jag hittade Göran, eller han mig. Men jag måste erkänna att det finns gott om stolpskott och idioter, ska berätta om några dejter för dig sen,,, eller en kommer här

Skulle på Bio dejt i Luleå, killen i fråga ville bjuda mig på mat före och ville därför att jag skulle klä mig fint. Sagt och gjort, trängde på mig ett linne och kjol och styrde Toyotan mot Luleå, satt i bilen full av förväntningar. Han såg rätt bra ut på bilden jag sett och han körde en mercha, men ingen dök upp,,,, jo tillslut kom det en gammel mercha inpruttande på parkeringen och ut klev han..... börjar nerifrån och beskriver sen uppåt. Svarta jätte glansiga "vanheden" skor, tubsockar med svartavindbrallor nedstoppade i sockan,, Svart skitig fleecejacka,, och sen brunt fett page frisyr, när man såg honom framifrån syntes bara ena ögat, det andra satt som mer åt örat till............
jag ville bara därifrån, men jag kände att jag inte bara kunde lämna honom där, så jag knallade fram och presenterade mig. Han ville att vi skulle åka i hans bil till middagen och gissa om jag blev förvånad när han kör oss till Max drive in, han beställde bara mat åt mig, frågade om han inte var hungrig, men då sa han att han bara hade råd att en av oss skulle äta... hmm
På bion lånade han lite pengar för att ha råd till sin biljett,,,, vi såg filmen och sen blev det hej då
och vi sågs aldrig mer igen.
Insåg sen att han inte visat en bild av sig själv, inte för att jag är utseende fixerad, men lite attration vill man ju känna.

Nu ska jag å fixa lite inför resan// hörs sen

God Nötpaj med lime

image33
Den amerikanska klassikern har fått en frisk och lite syrlig smak. 

Ingredienser

14 bitar

2 1/2 dl vetemjöl
100 g smör
2 msk strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 äggula

Fyllning:
2 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 dl sirap
1 tsk vaniljsocker
rivet skal av 1 lime
1/2 tsk salt
100 g smält smör
4 dl blandade nötter,
t ex valnöt, hassel, cashew eller pinje

Gör så här

Hacka ihop mjöl, smör, socker och äggula. Arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 26 cm. Nagga med en gaffel. Låt stå i kyl ca 30 min. Sätt ugnen på 175 grader. Förgrädda skalet i ugnen ca 10 min. Vispa ägg, socker, sirap, vaniljsocker, lime och salt pösigt. Vispa i smöret. Grovhacka nötterna. Häll smeten i formen och lägg i nötterna. Grädda i nedre delen av ugnen 40-45 min. Låt pajen kallna och stå i kylen, helst över natten. Servera med vispad grädde, gärna smaksatt med rom.

onsdag 8 aug

Grattis grattis till Peter Hjertberg I älvsbyn, han fyllde 36 år igår. Hoppas du hade en underbar dag,,,image31
Det blev aldrig av att skriva igår, fast vi hade en händelserik dag. Robin hade klipptid 11, sagt och gjort och det gick över förväntan bra. Sen knallade vi in i Småstaden och där fick han se sin idol, Tomas Holmström på bara en meters håll från honom dessutom. Till lunch åt han sin egen händigt fångade gädda, stek och panerad, gott tyckte han. Hos doktorn uttryckte han sig så härligt " jag har inte aktiverat mitt minneskort så jag vet inte om jag har haft ont", tack å lov så känner Robins doktor honom utan å innan och tog det hela från början, genom att tillsammans aktivera detta minneskort. Summan av besöket blev iaf att han har för stram och kort hälsena, vilket han fixar genom fotövningar, mindre studs i hoppmattan, sjukgymnastik och skor med bra dämpning.

Nya däck till bilen inhandlades i Bergsviken och nu känns det något säkrare att åka i åbäket. Men vid däckbytet upptäcktes det att damasken var paj, så det blir verkstad nästa måndag. Vi lyckliga volvo-ägare

Hugo hade haft det bra i Påle hos Gunnar å Hilda, vi grillade och åt middag där, innan vi vid 8snåret begav oss hemmåt. Jonte ringde och det slutade så att vi hämtade hit honom halv 11, och han sov här.

Denna dag är varm, för varm. Tog grabbarna i peggan och åkte till Havet där de fick sig ett dopp. Nu har jonte åkt tillbaka till Ingela och leif är på G och ska hämta Robin o Hugo, så har vi bara Jesse kvar. Göran har wibax möte ikväll och jens ska med så jag blir helt ensam efter åtta och någon timme, lyxigt värre.
Nu ska middagen fixas, ha det bra

och du Cissi, tack för inbjudningarna, har ju glömt bort hur man la kommentarer till din sida, så du får svar här. Hälsa alla

Vi hörs// linda


Kycklingsallad med ädelost
God och matig pastasallad med grönsaker och dressing. 

8 port

4 portioner pasta
2 grillade kycklingar
4 paprikor
2 rödlökar
1 litet blomkålshuvud
2 knippor rädisor
8 dl strimlad isbergsallad
2 dl majskorn på burk

Ädelostdressing:
4 dl gräddfil
100 g Kvibille ädel

Gör så här

Koka pastan. Häll upp den färdigkokta pastan i en sil och spola den kall. Bena ur och ta bort skinnet från kycklingen. Skär köttet i mindre bitar. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka löken. Dela blomkålen i små buketter. Skiva rädisorna. Blanda alla salladsingredienserna i en stor skål eller lägg upp den gruppvis på ett stort fat. Mosa ihop gräddfil och ädelost. Servera salladen med dressing och bröd. image32

måndag

ja, idag har verkligen bäst svågern gjort sig förtjänt av sitt namn,, han kom som räddaren i nöden ändå bort till Holmträsk där vi stod parkerade med åbäket. Punka och inte nog med det, domkraften gav vika två gånger ( en gång för att chauffören hade friläge på växlarna) så den fastnade mellan det trasiga däcket och bilen och allt satt fast. Men så kom superman i sin röda pegga och snart var åbäket fit for travel igen. Men med peggan bakom utifall att den brakar ihop igen. Nu har jag och Robin bestämt att vi ska ha en låda med extra utrustning, sovsäck, spritkök, potta potti och nödproviant. Nå nog om detta.

Robin har fått en gädda på ett kilo, så det var en väldigt nöjd och stolt son jag hämtade hem. Hugo sover hos lillkusinen Gunnar och var väldigt nöjd han med. Jesse har idag tagit rekord, han var borta tills efter halv nio men har sen spenderat kvällen i hemmets lugna vrå. En väldigt klibbig dag har det varit, solen har värmt på ordentligt. Nu ska vi snart sova, eller sova och sova, klibba fast i sängkläderna och beklaga sig halva natten. För övrigt har jag hård pluggat idag, ordnat med ledigheter åt jonas, robin å hugo inför resan. Jag har även tvättat, men glömde bort att hänga upp tvätten.

Sänder en tanke till min svärmor Magganimage30& hoppas att hon kryar på sig.

//god natt

åter Söndag

Har sovit gott bredvid min Hugo nästan hela natten, Göran har grymtat på andra sidan, han vill helst slippa ha hugo i sängen, men jag tycker det kan vara rätt så mysigt då och då. Hans små händer håller om mina kinder och jag känner hans närhet och värme,,, och det är då man inser vilken lycka det är att vara mamma. Vi sov ganska länge, åt en rejäl och god frukost.
Sen packade vi in oss i volvon och begav oss mot Teuger, en resa där man verkligen får känna på stötdämparnas funktion, vägen är under all kritik, fy på er vägvärket.
I Teuger var Lisa med sin mamma Monica & pappa Rikard, samt mormor & Svenne. Det bjöds på rökt abborre, rökt lammkött, smörgåsar, fika och god hemmakokad vinbärssaft. Robin Och Hugo stannade kvar och vi åkte hem mot Piteå för att lämna Jonas hos sin mamma. En kräm och varmamackor middag sen sov jag en skvätt, sen åkte vi till Hortlax där vi blev betydligt längre än vad vi hade tänkt oss, tack Faster Helena & Farbror johan för det goda fikat, vi ses snart igen...
Nu är vi hemma och det är dags för att sova igen,, så vi hörs // linda

Ungar säger de mest härliga saker. Många lärare måste hålla med om det, och följande citat kommer från vad eleverna har skrivit i sin uppsatser:

Futurum av "jag ger" är "jag tar".

Beståndsdelarna av talet är lungor och luft.

Invånarna i Moskva kallas Moskiter.

Vi föder inte upp silkesmaskar i USA, för vi får vårt silke från rayon. Han är en mycket större mask och ger mer silke.

En biprodukt av att föda upp nötkreatur är kalvar.

Ordet byxor är en ovanligt substantiv eftersom det är singular högst upp och plural längst ner.

Blodet cirkulerar i kroppen genom att rinna ner i ett ben och upp i det andra.

En person borde ta ett bad på sommaren, men inte så ofta på vintern.

image29


lördag den 4 augusti

Grattis till David Hjertberg i Älvsbyn som fyller 9 år idag,,, hipp hipp hurra

åh vad jag längtar tills skolan börjar om, inte min egen med barnens, de håller på att driva mig till vansinne. Gnabb och bråk från morgon till kväll, värst är de tre äldsta. Jag skäms över allt oljud de för när de skriker och svär åt varandra ute, blääääää
En dag då vi inte gjort särskilt mycket mer än att sära på barnen, sjungt till Singstar och ätit.
tack å hej leverpastej

he he he,,,,jag är ett elakt litet....

virus som bor i en 33 årig virrig tjej,, har gjort henne ännu mer virrig genom att vägra flytta ut från hennes kropp och nu har jag satt mig på det i hjärnan som gör att hon ska kunna tänka klart.
Ex, hon åkte för ca 1 timme sedan på sitt jobb, men sommarjobbet var över, hon hade bara jobb til i måndags,,,, he he he
Personen hon arbetat för är tillbaka och Linda hade inte fattat det,,, så hon fick snopet åka hem igen. Fast jag anade ett leende i backspegeln på hemfärden, hon blev nog rätt glad såg det ut som. image28from Sirus the virus

åter igen fredag

vad ska man säga om denna dag,,, vaknade upp med andan på väg ut från min kropp, drömde nämligen att Carolina Gynning skulle flå mig med en skalpell, har drömt att jag rymt från hennes långa kliv i högklackat mest hela natten. Svetten rann och det tog ett bra tag innan jag fattade att jag ej var jagad och skulle få ett mardrömslikt slut på mitt jordeliv. Men tänk dig själv Carolina med en skalpell i högsta hugg vrålandes att nu ska du dö, jaga dig över stock och sten, hon hann till och med ikapp bilen jag körde, så långa kliv tar hon. Hon skrek dessutom på skånska och jag bara grät,, usch. Fy för dig din sömnförstörare. Har dessuotm idag grubblat över varför hon ville döda mig, kan de vara så att hon sett bilder av mig i bikini och är dödligt avensjuk på mina former,,, tänker efter- tror icke det!

Alla 4 grabbarna är på plats igen och vi har sjungt  till Singstar, har även idag talat nästan rekord länge med min svägerska Helena, talar ju inte så värst ofta och länge i telefon nuför tiden, så detta räknas nog till rekord. Väntar på att tiden ska bli inne för att åka på jobbet, har bara fem nätter kvar nu innan jag får sommarlov:)

ha det bra//linda

image26image27

host å krax

alltså, vilken underbar sångröst jag har, en ny världsstjärna på G. Har idag fått ett playstation2 och nu har jag sjungit för kung och fosterland, kommentarerna varierade från Wannabe till stjärnskott,,, det är hur kul som helst att skråla ikapp med apparaten, och låtarna är minnen från det ljuva 80talet. Göran sjöng delar av Oa hela natten, sen gav han upp och väntade snällt på att få spela sitt nyinköpta bilspel. Min röst är borta, men jag hoppas den hämtar sig under natten så att jag kan vråla med barnen imorgon.

Förmiddagen tillbringade jag och mina söner hos Familjen Hjertberg/Öhman i Älvsbyn, ett trevligt besök. Sen skjussade jag mina barn till deras pappa där de ska sova tills imorgon.

Nu måste jag se fortsättningen på miniserien jag började se i tisdags,,, ha det så bra//linda

hej å hå

regnet det har öst ner även idag, men jag är på ett väldigt bra humör, vet inte varför, känner mig bara så himla lycklig och glad. Jag och Hugo har riktigt kunnat rå om varandra idag, vi startade dagen med kladdkaka till frukost, för att vara lite nyttig skippade vi grädden. Sen har vi målat med vattenfärger, lekt med modellera, lekt med bilar, ätit köttsoppa, sett lite på tv och skött om våra små djur. Efter fyra stampade Göran och Robin uppför trappen, så åt vi thaimat som jag lagat med hjälp av färdiga kryddpåsar. Efter maten tog vi ett djupt andetag och gick ner för att fika och trycka i oss lite till hos Maggan & Hasse, de åker i morgonbitti hem mot Helsingborg.
Göran är på Wibax-möte nu och barnen ska i säng, sen ska jag pyssla om mina fötter och be till gudarna att det finns något att se på tv. Ingela och Jonte var för bi ett tag, hjälpte henne att göra ett födelsedagskort. Jonte var nyklippt och supersöt,,,
Har läst på Hannas blogg och ser att Elliot har en likadan solhatt som Hugo, så då blir de två i Turkiet som har sådana.
Ha det bra och sköt om digimage25så får vi hoppas på solen//linda

RSS 2.0