Hoppas tomten inte sett mig idag!

Taskigt humör, jepp, jag erkänner.  Är det vädret som gör mig irriterad eller? Har inte alls haft en av mina bästa dagar idag, kort stubin och stora explosioner och mellan varven en å annan jordbävning. Men just nu känner jag mig ganska tillfreds och har nog fått ur mig alla ilska för ett bra tag framöver. Sitter just nu här med julmust & pepparkakor ihopp om att fortsätta det lilla som är kvar av året med ett glatt humör. Jag tycker inte alls om att vara arg och jag är ingen arg person, men denna vecka har vart otroligt påfrestande, har även bestämt att alla som bara kväver mig ska jag dissa,,,,, ska alltså bara ha kvar de i mitt nätverk som ger mig luft!

Som pedagog har man många drömmar, en av mina drömmar är att bli en sån där jätte intressant lärare, (kanske i stil med Astrid lindgren), en som vet vad hon pratar om och när hon pratar så sitter alla bara å gapar, men hur blir man en sån, finns alla de där talangerna någonstans i mig eller måste jag helt enkelt skaffa mig det, jag tror att det blir en komination, tror nämligen att mycke redan finns där, måste bara lära mig använda det rätt och på ett intressant sätt.
En annan dröm,, är för mig alla dessa pedagogkataloger med läromaterial, spel och annat fiffigt,, önskar jag hade råd att köpa mig ett helt upplag av användbara pedagigiska grejor..men nu finns inte de pengarna så jag gjorde som så,, jag har tillverkat några egna spel idag, fast med ideer från Beta  Pedagog och Sica. Längtar efter att få testa ett av mina spel, det går ut på värdegrundsfrågor formulerade för unga elever.

image157
När vi åkte iväg för att tanka tidigare idag såg vi en jätte snögubbe i rondellen bredvid McDonalds, hoppas nu att den får stå kvar och att den inte smälter och töar bort. Jag känner att jag längtar efter snö och en mysig utemiljö med granar, snögubbar och ljuslyktor. Mina barn har idag ägnat sig åt att se vem som kan förarga den andre på kortast tid, båda har vunnit och förlorat, gråtit och gjort illa varandra,,,,Vad ska man göra? Är det förbjudet att bura in dem för en vecka eller två?

Idag är det ju farsdag, höll ju på att glömma det,,,, men att du är världens bästa pappa, pappa, det vet du väl redan.

När papporna kom till var tanken ganska klar, en far har nått i sig som ingen annan har.....osv

Dagens dissning: mitt onda humör, som förhoppningsvis har bättrat sig nu.

Dagens hissning: den nya låten,,,,,Apologize med Timbland,, önskar jag kunde få in videon så där som andra kan, måste nog gå kurs. Men låten är en äkta go och mysig "hångellåt", för dem som tycker om att hålla på med sånt, själv lyssnar jag på den när jag filar fötterna eller något annat behövligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0