Humöret i topp, en söndag!

Lämnade maken, han tog över lagandet av Hugos overall, svartare åskmoln har aldrig skådats. Råkade skulla ge honom tips,,,men aj aj, det dummaste jag gjort. Valde därför att fly fältet till lugnare mark.

     

Hugo springer upp och ner, skyller på allt möjligt för att slippa sova, och visst det funkar ju - man kan ju inte sova om man springer mer än man ligger. Robin har också lagt sig, han är mest bara trött och sover allt han bara kan och får. Nya medicinen funkar kanske för bra?

Wibax har spelat mot Hörnefors, en långtråkig match där motspelarna gav upp redan efter första period. Wibax plockade ut några av de bästa spelarna för att spara deras ork och "gamla kroppar". Matchen slutade 13-5

På eftermiddagen tog Göran Robin med sig, de åkte iväg för att kika på Piteå Hockey som hade match En väldigt nöjd Robban hade dessutom fått en munk och varma chips. Jag och Hugge har sett Emil i Lönneberga och bara myst på.

Dagens dissning: lämna Brittney Spears,,, kläm er fast på någon annan,,,, inte konstigt att allt hon gör blir fel, ed ett 100 tal människor eftersig som söker fel.

Dagens hissning: våfflor,,, vi har ätit våfflor med hallonsylt och socker och det är somrigt gott. Nu längtar jag efter sommar.

image273boooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0