Ny adress?

Idag har vi kommit på att vi ska sälja vår sommarstuga i Påle, vi behöver ingen. Vårt andra hem är på Norrmalmia, och därbehöver vi inte ens klippa gräs eller städa, rinnande vatten finns också. Från tidig morgon har vi kikat på matcher och nu så här i slutet av februari måste jag erkänna att jag är LESS. Robin å Jonte hade träningsmatch mot wibax p96, Robin fick spela med 96:orna och gjorde en kanon match, Jonte var bra i målet och när Robin sköt och det höll på 99% att bli mål,,,, kom vi fram till att det var lika bra det ej blev något mål,,,, för familjefridens skull!

Jesse var som vanligt bänkad i sin match, något jag starkt ifrågasätter. Har man ett utvecklingslag,,, vad är då tanken? Ska spelarna som behöver utvecklas sitta och se på,,, är det på det sättet man lär sig. Jo, tydligen anser endel detta,, tredje matchen på raken han är uttagen och inte har fått spela 1 minut. Lika bra att ej bli uttagen,, då kan man ägna sig åt annat. Fy sjuttan, dålig stil tränare.
Eller det kanske är så jag som pedagog ska tänka i skolan,,, de barn som ligger senare i sin skrivutveckling, de får se på när de som kan skriver!!

Sista och värsta matchen var Wibax div 2 mot Ersboda...huvva, och nu har jag träningsmatch, klarar ej av att slappna av när jag ser,, hejjar, viftar, skriker, klappar, sparkar ... men idag höll det inte alls. Nils Lind matchens spelare,, suverän back som med ett väsande ljud skrämmer motspelarna och som skjuter bollen i mål.

*************************************************************************************************************************
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Igår var vi på kalas, 30 års kalas närmare bestämt.. Vi syskon, mamma & Svenne var där och firade brodern. God tårta och massor av fika, trevligt sällskap och insikten om att man har en fin familj gjorde kvällen super nice!

          

Bild 1...30åringen
Bild 2... Tårtan, snygg och god. Helt klart godkänd!
Bild 3... Elin
Bild 4...Svenne & mamma
Bild 5...Monica och sötast för kvällen Martin

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Åter till idag, lördag. Hugo har vart på kalas, Linus från hans dagis fyllde 5 år och hade kalas i Nimbys värld. Nyöppnat på Piteåhavsbad.... Jätte fint och trevlig, en perfekt miljö för barn, tog några bilder,,
men väl värt ett eget besök.

          Hugo på klätterväggen & på cykel.

http://www.aventyrsskeppet.se/




Kommentarer
Postat av: jessica

Hej hej =) Kul att läsa dina uppdateringar på bloggen du gör de intressant att läsa en text mycket spännande måste jag säga =)

Trevlig helg

2008-02-24 @ 00:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0