Onsdag, dagen före alla hjärtans dag!

Ett bra tag sedan sist, har som sagt var inte haft lust och tid att blogga, men nu kände jag ett sug efter att "fåskrivaavmigkänslor", bäst att göra det då!

Veckan som passerade var hektiskt, träningar, badhus, skjuss hit å hämtning dit osv. Matlagning 24timmars jour varje dag(känns det som). Vi har hunnit med många sköna skratt och tankar, bland annat en biologilektion lärare Jonas -elev Robin. Men av det vi hörde så kan vi bara konstatera att det definitivt aldrig kan bli barn på den beskrivningen, tror läraren själv måste lära sig ett å annat först. Grabbarna har gjort flera härliga matcher och kämpat på bra, Jonte i målet och Robin på plan. Hugo är mest nöjd hela tiden han får vara med, och han sätter sig gärna mitt i allt och emellan om det går.
 
Jens har fullt upp med chatt och träning, i fredags anlände den Italienska studenten som skulle bo hos oss. En liten mager tjej, blygare än blygast. Första middagen bjöd vi på tacos, något vi trodde alla visste vad det var,,men icke det! Hon åt ca 2 msk köttfärs utan tillbehör, sen knaprade hon i sig 3-5 tacochips och till detta ett halv vattenglas.... HMMMM!!! men vi åt då.
Vi tänkte underlätta det för henne genom att vara intresserade och prata med henne, men då blev hon bara ännu blygare och hennes svar tillbaka gick inte att tyda.

Semlor har vi bakat, och ätit..mums! Bilder kommer.

Min kusin Sarah har fått en väldigt söt liten Ingrid, har sett bildbevis så det är inget påhitt.

Nu ska jag sluta, kanske skriver mer sen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0