Alla är vi nybörjare någongång!

I dag torsdag har jag vart på kurs hos en diabetessköterska, hon har lärt mig ta prov, vilket inte alls var svårt. Jag har fått hem en super fin och modern provtagare och ska nu kolla blodsockervärdet flera gånger per dag. Idag var värdet jätte bra efter frukost vilket tyder på att jag skött mig väldigt fint. Fick veta lite kring kosten också, och jag är inte alls lika skrämd nu som tidigare. Nästa onsdag ska jag träffa en dietist som ska lära mig ännu mer kring kost och det känns bra, tänk att kunna få specialist hjälp, inte alls illa.

Lite små parenteser som hunnit hända sista tiden:

Fick under helgen mms av min kusin Cissi,,, har länge förstått att hon verkligen tycker om mig som kusin,,, men sex likadana, kanske att jag håller på att få mig en "stalker", en egen en. Nä skojar bara, Cissi försvarade sig med att man inte kan få nog av Per,, mms:et var en glad påsk önskning med en bild av Per!

Robin är fortfarande sjuk där uppe i fjällen, feber och ont i halsen, det är snart en vecka sedan febern kom. Men snart är det fredag och då kommer de hem. Hugo leker med sin bästis Ellen och de trivs bra, även Max får visst vara med då och då. Har talat med Max i telefon och han sjöng en liten påkommen sång för mig om deras husvagnslampa.

Göran fyllde 41 år, smärtfritt, vi ska ha kalas nu på lördag för de nyhemkomna Thailands resenärerna, om de orkar komma. På lördag kväll kommer David med familj och mamma med familj hit, de ska också fira Göran, hoppas de sett önskelistan bara( båt, husvagn, kompressor, skinnsoffor 2 st och lite annat .)

Göran tackar lilla syster Hanna för presenten,,, och ber samtidigt om hennes nya adress( maila den om du läser detta Hanna).

Räkan frodas och växer och fladdrar på därinne. Hugo undrade en liten sak innan han åkte till sin pappa:
- mamma, när dom skär ut babyn ur din mage, får du lika delad mage som Göran då?

- hmm, nja, riktigt så är det nog inte, ska förklara mer en annan gång!
image303

Nu ska jag åka in till stan och sen gå och äta lunch med Sanna// see u!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0