Alla trevliga varelser som kikar in,,,

tusen tack,,, att det finns de som vill läsa om mig och de mina,,, konstigt men härligt. Tack även för all fina kommentarer som ni lämnar, idag fann jag att en speciell vän hade hittat hit,,, Gunilla. Ditt inlägg gjorde mig så glad,, och som sagt var,, jag har ju en förebild. DU!

image289 image290image291image292image294

Kom ihåg att du är unik, vare sig du är:
lång eller kort
smal eller tjock
blind eller döv
kille eller tjej
rik eller fattig
snabb eller sölig

det är själva du som gör dig unik,,,, det är för att du är som du är jag tycker om dig min vän!

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Ett positivt besök på BUP har gjort denna dag till en solskensdag, trots slask och tö. Robin är en klippa, hans framsteg och vilja, gör att jag känner det värt varenda minut vi lägger ner på allt, för att få vardagen att funka, gör det värt att kämpa ännu mer & ännu längre. Som belöning åt vi mat från Max och Hugo fick ett jätte fint memory i sin barnbox. Nu är det Bollibompadags och sen sovning för delar av familjen.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Lite påskpysseltips:

Rita av barnets händer och en fot på kartong eller dekorgummi och klipp ut. Limma fast händerna som vingar bak på foten. Klipp ut fötter, näbb och kam ur röd kartong/dekorgummi och limma fast. Rita ögon.

Använder man dekorgummi kan man med fördel använda dubbelhäftande tejp.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
 
Sätt lim i form av en oval på ett bakgrundspapper. Sätt sedan fast små gula fjädrar med skaftet inåt i limmet. Sätt på mer lim och mer fjädrar om det skall bli tätare.

Klipp ut en näbb och två fötter ur orange papper. Näbben har formen av en romb som viks på mitten. Fötterna ritar man som ett Y med ett extra streck i mitten, sedan klipper man runt. Limma fast näbben och fötterna på kycklingen. Måla ögon med penna eller limma fast sk skakögon.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Man behöver inte vara någon hejare på att teckna för att lyckas med dessa söta kycklingar. Även minsta bebis kan vara med och pyssla. Tryck t ex på hård kartong och skicka iväg som påskkort.

Gör så här:

Måla handflatan med gul färg. Tryck med handen på pappret. Rita näbb, öga, kam och ben med penna eller smal pensel.

Tuppen är gjord på samma sätt, men med olika färgar på fingrarna. 
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        

Sätt lite gul färg på tummen och tryck mot ett papper. Rita dit ett öga, en näbb och två små ben och vips så har du en liten kyckling!

Kycklingarna blir gulliga på påskkort. Rita gärna lite gräs och blommor runt omkring.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Kolla gärna in på denna sida när din fantasi tryter.....   http://www.skapligtenkelt.se/


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hejsan Linda!

Ville bara gratta er till lilla kytet ni väntar, önskar er all lycka till

2008-03-13 @ 21:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0