Japp, färska nyheter!

Har precis klivit upp från en varm och skön säng, lite små kallt inne och när man ser all snö som faller, huttrar man lite extra. Göran håller på att ställa fram frukost,,, när vi äter frukost, dvs att sex personer äter tillsammans,,, då räcker nästan bordet inte till, var och en äter just sin sak. Vi har flingor, havrefras, oboy, skinka, kaviar, ägg, bregott, milda, hårt bröd, mjuk bröd, rostat bröd, marmelad, ost, jokklingondryck, multivitamindryck, senap och kaffe.
Idag har vi inget speciellt på schemat, mer än att åka in med Jens på norrmalmia, han ska dömma en match eller två. Just nu sover han, de hade avslutningsfest igår han och resten av div 4 laget och delar av div 2. Jens var skötsam, vilket vi redan visste, men Göran stannade uppe tills han kom hem bara för säkerhetsskull. Du är en klippa Jens, en väldigt fin 16 åring,,, visst vet du det?

Melodifestivalen,,,, skrällade,, Nordman,,, bra för ca 15 år sedan, men nu,,,nej nej och definitivt inte i Melodifestivalen. Men än har han inte gått vidare till stora, tack å lov.

Johan och Helena var här hela gårkvällen och vi hade det trevligt och åt,,, åt och åt lite till, magen var full av karameller och ett illamående kom smygande. På fredag åker de till Thailand med Helenas mamma Birgitta, hennes Tage, Helenas bror Robert och Tages dotter Maria,, givetvis alla barnbarnen också.. Wow, vilken härligt tid ni kommer att få tillsammans, njut av Thailand, bada, sola och handla billigt. Önskar er en oförglömligresa, med bara positiva minnen. Och en extra hälsning till någons gallstenar - sköt er, annars då jä....!

image285

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Nu till något helt annat!

Vi ska ha barn, förhoppningsvis, vi är nu i 15:e veckan och allt ser bara bra ut enligt ultraljud och andra prover. Lilla räkan ser ut att trivas därinne och sprattlade väldigt intensivt i torsdags när jag var för att göra ett ultraljud. Alltså så ska våran lilla familj utökas till 7 individer, inte illa pinkat. Att bli mamma igen, känns helt underbart, men rädslan för vad som kan hända finns hela tiden där och jag vågar inte känna så mycket glädje, efter allt som hänt tidigare. Att se att det verkligen lever det som finns i mig, var otroligt härligt och jag grät av lättnad, men än är det många veckor kvar av graviditeten. Håll tummarna, det gör vi!

   

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Dagens dissning: snöoväder, jag vill ut och åka Saab. Men vädret gör att man inte vill åka värst långt.

Dagens hissning: 15 fullgågna veckor,,, yiipii!

Kommentarer
Postat av: Hanna

GRATTIS!!!

2008-03-09 @ 11:16:10
Postat av: Vi från klubben

Tack för det Linda.Och GRATTIS lycka till.........

2008-03-09 @ 11:54:27
Postat av: Anonym

Grattis :D

ska du ta reda på vad det blir? har du barn sedan innan? :)

ta gärna en koll i min blogg. :)

2008-03-09 @ 13:13:27
URL: http://havetolive.blogg.se
Postat av: m a r i a k o d e n

Men åååååååååå.
Grattis!!

Men du, en fundering.... Vad har ni senapen till.;)

Kram!

2008-03-09 @ 13:39:19
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Maggan/Hasse/Mamma/Pappa

Ett stort Grattis från Skåne.Lycka till.

2008-03-09 @ 13:45:25
Postat av: Jeanette

GRATTIS!!! Och lycka till! Ska hålla alla tummar och tår.

2008-03-09 @ 19:44:23
URL: http://www.jeaste.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0