Hormoner!!

Hela jag är som en stor hormonklump, är jag inte arg, sur eller glad så forsar det tårar! Läste igårdagens PT om pojklaget från Uganda som fått sponsring av Summer Games att få komma hit och spela     - alltså vilken bra grej- absolut värt massvis med tårar, inte för att jag är ledsen,,, bara såååå glad för deras skull. Sen när jag sent igår kväll fick höra att de dessutom vunnit en match överlägset   - ja då kom en massa mera tårar.

Förutom tårar så är det denna värme som håller på att ta knäcken på mig, mina händer är sprickfärdiga och huden gör rent ont för att händerna har svullit upp, fingrarna ser ut som Chorizo korvar, till och med färgen stämmer. Fötterna har tappat allt vad fotknölar heter och ser mer ut som fötterna på en kamel- och att använda stödstrumporna dagtid känns olidligt varmt och snävt.

När det nu blir så här "FINT" (som så många kallar det för) väder, kan det då inte bli det med måtta, lite mera lagom, jag har gärna sol och molnfritt,,, men som sagt var i lagom dos. Här hemma inne har jag just nu 31.7 och då är alla persienner nere, korsdrag(det lilla som går att få i en vägg av hetta), fast man bara sitter stilla så är man klibbig.

Inatt ska jag jobba och jag hoppas att det ska gå bra, efter förra helgens jobb kände jag att det var tungt, sen att jag nästan slutat kunna sova är bittert med tanke på att det är natt jag ska jobba,,,, men jag tar en dag i taget och hppas att det ska gå bra - att bli sjukskriven redan känns inte alls aktuellt, det är ju en massa veckor kvar innan det är dags för "utgång".

Göran och Jonas bygger altan hos Johan & Helena idag, och Jens är domare under Summer Games och tjänar pengar.
Robin & Hugo är hos pappa & Malin och blir där tills jag vaknat på måndag.

Igår såg vi VALKYRIA med Tom Cruise, en helt ok film, och gillar man historia så är den jätte bra, Göran var som uppslukad och han sa att det han läst om tidigare har han just fått bilder till, så filmen är en sann historia- som tyvärr misslyckades! Den högste herren överlevde ju ett tag till, tills han själv tog stt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0