Hemma gym!

Idag har Svea fåt ett alldeles eget babygym, men hon bara sover, så hon har alltså inte testat det än! Jag har väl inga förväntningar som säger att hon ska fixa att "gymma" ännu, men hon kan ju kika på alla fina färger och det som hänger och slänger - hoppas hon blir nöjd. Vi hade dessutom tur, för just idag kom det hem ett reklamblad från Barnens Hus, och i det fanns gymmet jag hade kikat på med och nu nedsatt med 150:- perfekt!

Idag har även min andra son insjuknat, det började med illamående och nu lite feber. Hugo snorar och febern är högre än tidigare, själv är jag frisk och pigg som aldrig förr. Räknade ut tt jag inte känt mig så här sedan (före) vattkopporna jag hade hösten 2005 - och det är ett tag sedan, jag drabbas ju av allt kan man bokstavligt säga. Göran är frisk, men trött, han kämpar på med uppstigningen och jag önskar jag hade kunnat byta med honom, jag är ju trött om kvällen men pigg om morgon.



Dagens citat: Du får aldrig en andra chans
att göra ett första intryck.

Dagens dissning:
de som inte kan köra i en rondell, önskar PT kunde göra en stor helsida om just rondellkörning som så många tror sig kunna!

Dagens hissning: kuponger,, trodde aldrig att jag skulle kunna erkänna detta - men jag har blivit en kupong-freak, jag klipper, river ut, sparar alla kuponger jag kan tänkas behöva, utifall att!

Såg Bonde söker fru igår,, och vet inte, men jag fick för mig att detta var den första pussen som Roger gett en brud på två ben, lite fumligt, snabbt och utan tvekan, den första pussen som sänts i TV redan på 1a dejten.
Roger kysste till Foto: TV4
Bild från TV4: http://www.tv4.se/bonde_soker_fru

hoppas det blir en bra säsong av deta Tv program, det finns ju inte så mycket annat att se under veckorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0