Familjen Bäcklin,,, dess innehåll

Vi är alltså familjen Bäcklin, en helt vanlig eller kanske ovanlig familj det är upp till dig som läsare att avgöra. Vi är i alla fall två små ihop slagna familjer sedan hösten 2005. Göran 40, en hårt arbetande karl i sina bästa år, lever för sporten på TV och grillat kött. Linda snart 33, studerar vid Luleå tekniska universitet(läser till pedagog) arbetar extra med barn som har särskilda behov, älskar att pyssla i hemmet och trivs som bäst med papper och penna i sin hand. Jens 15, börjar på Strömbacka skolan till hösten, har planer på att bli journalist, tränar och äter mest hela dagarna för att nå målet att få spela i högsta divisionen i Wibax innebandylag. Jonas 12, spelar fotboll och innebandy, en riktigt duktig talang som kan om han vill, han älskar att äta sina "jonte mackor" som farfar & farmor tillverkar i parti och minut. Robin snart 11, det lilla geniet i familjen, kan det mesta om djur och natur, värnar om miljön, spelar innebandy och trivs som bäst i fjällen där han åker skoter och leker med kompisen Ludwig. Sist med inte minst Hugo 5 år, killen som inte alls "dill så mycket", han är en hejjare på att cykla, hjälpa till, han har vart med om det mesta redan inne i mammas mage och berättar gärna om det, ex när han klev på en nål därinne, när det kom en liten älg och hur mycket insekter som brukade vara där(man kan ju undra??)
Det var alla utan päls i familjen. Vi har även Portello, en dvärgvädurs kanin som tror han är en hund, hans kompis Astrid som är en lejonhuvadkanin. Marsvinen Doris och Gulli som "pratar" hela dagarna, samt en å annan dammråtta som swischar förbi då och då.
Jag tror att detta får räcka för denna gång, trevligt att du tog dig tid att läsa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du ville bjuda in mig! Det visar på kreativitet att skapa en egen blogg. Ser fram emot att få fortsätta följa din familj´. /Hälsar Carina

2007-07-04 @ 16:11:45
Postat av: Annacarin

jag är imponerad av dej som hinner med allt, fortsätt så man kan kolla hur det är där i storastaden!!!

2007-07-05 @ 18:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0