Fredag den 20 juli

En ganska vanlig fredag faktiskt, vi åt frukost och hade långtråkigt, kom på att vi skulle kika efter skor inne i stan, kom hem med en t-shirt och ett linne åt Robin. Inga skor alltså. Jens anlände tidigt idag, han hade också vart på stan och köpt sig en t-shirt, Jonas kom efter det att han kalasat hos Pillan som fyller 12 år idag. Grattis grattis..
Robin och Jonas har redan planerat helgen och det första det var att inhandla det goda, chips och godis,, sen har det bestämt att Jonte ska sova i Robins rum så att de kan mysa hela kvällen.
Efter många gräl och gråt i studsmattan tog vi Hugo och åkte iväg för att köpa hö åt kaninerna, men Granngården hade hunnit stänga så vi tog Dollarstore istället, där hittade vi tyvärr inte bara hö, utan en å annan kalori åt människor. Hemma igen så är det xbox som gäller, Nhl är dagens spel och än är alla sams. Men nu gick Hugo dit, ska räkna sekunderna tills han blir utvisad,,, ja 10 sek,, lilla gubben får inte vara någonstans.


Själv är jag mycket piggare, har sovit till och från idag( så fort det funnits en chans),, halsen värker, men har iaf en röst idag. Ska åka och jobba på två timmar,,// vi hörs





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0