Torsdag 17 januari

Lusten att skriva har ej funnits och jag har haft lite annat för mig istället, men nu kände jag för att ta igen lite, inte allt, men lite!

Hugo har hunnit med en hel del hyss under veckan som gått, inte Emil hyss, men "ljug & skojhyss".

I måndags berättade han på hemvägen att de haft besök av Pappa Rudolf ( Håkan & Sunes pappa), han hade bott i två dagar på Båtsman, sovit hade han gjort på toaletten. Han hade dansat med fröken Helena och gett henne en puss. Sen hade Håkan & Sune hälsat på och då hade de lekt tjuv och polis med Hugo.

Idag sa han med sin trovärdigaste röst
-mamma, vi har ätit fisk och potatis idag!
-men vad gott, åt du mycket?
-jo, och mamma vet du? fisken fick man ta och sen skära bort huvudet!
-men Hugo, skojar du?
-nä

Grafik från Graphic Garden

Regn & rusk fyller dagarna i ända, trist. Det är svårt att klä barnen bra för detta väder, vad de än tar på sig blir de genomblöta. I helgen kommer två av min fasters flickor hit, vi ska ha en liten mysig kusinträff hos Cissi. Inga grabbar är bjudna, dvs bara två Elias och min lillebror. De får ha en egen kväll=)
Vi ska träffas hos kärlekskranka Cissi, där vi ska äta heta räkor till förrätt, tjälknöl, potatis Vickan special någonting & som efterrätt en brylenågonting. Chips å annat kommer också att finnas;) annars har denna vecka flytit på i vanlig takt, träningar, läxor, lek, mat och vägra gå å sova syndromet. Har talat med Sara i två omgångar, Max fyller år på söndag och vi hade tänkt uppvakta honom, men vår pressent har dessvärre ej dykt upp än så vi ska avvakta lite till. Sara berättade att Max har lärt sig säga dumma mamma, och nu säger han så fast det inte är Sara han är arg på. Min mamma har vart förbi här en sväng i veckan, sist var i september då Robin fyllde 11,,, så visst var det på tiden! Göran jobbar och står i och han har äntligen ringt och bokat tid för fläcken.puss på dig!

Grafik från Lallas

Dagens dissning: PARKERINGSIDIOTER, som ställer sig nära, nära tätt intill, för de som tar upp två-tre platser, för de som parkerar en halv meter för långt fram i sin ficka, ,,,,, platsbristen i Piteå skulle minska till 30% om det inte vore för alla parkeringsdrullar som INTE behärskar parkera sin bil korrekt.

Dagens hissning:,,vet den är låg, men kom inte på något annat som var roligt just för tillfället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0