Onsdag & Torsdag

           

Härligt väder betyder bad, och badar bäst gör vi i morfar & Ingers stuga. Vi spenderade hela dagen ute och kunde på kvällen konstatera att vi fått lite färg på våra annars så bleka kroppar. Lite husdjursskötsel är också ett måste för oss djurägare, Portello njuter för fulla muggar när han blir kelad med, Astrid är inte riktigt av samma åsikt, hon är på spänn mest hela tiden.

       

Torsdagen var det inte riktigt lika bra väder, men man ska ändå inte klaga. Idag heter ämnet GOLF, allt har kretsat kring Golf, Jonas, Robin & maken Göran är helt såla på GOLF. Vi har spenderat massor av tid på Piteå golfbana, där grabbarna & gubben har slagit hink efter hink( hink full av bollar), måste erkänna att även jag hade det väldigt trevligt därute. Hugo fann sitt kommande drömyrke och var salig även han, att köra en traktor som samlar upp bollarna i en apparat, vem vet kanske ett stigade populärt arbete. Jag hoppas och tror att vår familj kommer att spendera massvis med mera tid därute på golfbanan, och håller intresset i sig för grabbarna ska de gå golfskola nästa sommar. Barnens morfar var också på plats, men vi såg aldrig skymten av han personligen, bara bilen, och känner man efter så är hans ande alltid vilade över hans älskade golfbana.

               

Det är med golf som med kärlek. Om man inte tar det på allvar så är det inte roligt, och tar man det på allvar så kan det krossa ens hjärta.

Golf och sex är nog det ända man kan njuta av utan att vara bra på det.

Golf är det roligaste man kan göra med kläderna på.

Livet är som en golfboll. Först en massa hårda slag och sedan hamnar man i ett hål i marken.

Kommentarer
Postat av: m a r i a k o d e n

Det hade kunnat vara så att bordet hamnar på loppis, men juuust preciiiis fick vi plats för det. Så tyvärr ;)

Men jag har en annat massa fint!!

Kom å köööööp........=O

Vad tror du om vädret i morgon då???

Jag håller tummarna att det inte börjat regna för då....buhu....buhu...



2008-07-18 @ 21:14:42
URL: http://mariakoden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0