Lördag och fest!!

Vaknade först halv tio, det var med dunder och brak som maken rusade upp ur sängen, klädde sig i farten och jag trodde han hade brått till toa,,,men hörde hur han rusade nedför trapporna och ändå ner till källare. Efter någon minut kom han upp, andfådd som få, men lyckades få fram att han stängt av pelletsbrännaren, den ska rengöras.

Vi packade ihop lite nödvändiga saker och började resan mot Påle, vi hade tidigare bestämt att vi skulle grilla ihop med bror Davids familj och kusin Cissis familj. Vi hade också planer på att sova i stugan, premiär för detta år. Och vi har även tänkt dubbla förra sommarens antal nätter, så nu blir det fyra nätter=)

Helena & Johan kom och hälsade på i lillstugan, ett väldigt trevligt besök och nu när de hittar dit hoppas vi få fler påhälsningar. Annat som hänt nere vid strandens kant under våren var att vi fått oss en stor å fin brygga, samt en kanot som vart borta i en si så där 5 år. Tänk vad man kan fynda när isen gjort sitt!

Grillningen blev av hos Per Johanssons residens, där Cissi håller på att flytta in,,och vet du vad??? Hon hade både bord och tv-bänk från ikea till salu, rätt färg å allt. Till och med ett vitriskåp i samma stil också den från ikea,,, snart ser vårt tv-rum ut som hos Bäcklins på Hamngatan, men vår soffa är en annan färg och bordet är inte heller detsamma..
Vi gjorde affär, och så snart hon flyttat in så får jag mina vackra möbler.

Maten blev jätte god, sällskapet var väldigt trevligt och charmerande, många skratt och skålar utbringades.
Har lovat att ej visa bilder=)

Vår promenad ner till stugan höll aldrig på att ta slut, långt och jobbigt, kordinationen var ej i bästa skick, men även vi tog oss hem och i säng tillslut.
  
                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0