Torsdag

Det där med barn är ganska klurigt egentligen,,, visst vill man ha barn, det är en självklarhet -men inte just idag. Hade kunnat sälja de där små liven gratis när jag efter sjuttioelfte gången bad de vara tysta, hade ju jobbat natt och ville så gärna få vila ut,,, men nä, de små liven grälar om tv kanaler, vem som ska svara i telefon, vem som kan stänga microdörren högst, stampa i trappen ljudligast och gud vet vad!

Dagen har ialla fall lidit mot sitt slut och snart är det helg,,,, eller ledigt kan man glömma -Piteå summer games, ett kaos både i och utanför fotbollsplanen. Sen funderar jag över de som sköter planeringen av upprustning av vägar - är det lämpligt att just nu när hela stan svämmar över av folk, att man då börjar hyvla av asfalt och ska börja lägga ny mitt i stan och mot Strömbacka till? Det känns lite onödigt tycker jag.

Längtar och väntar på min kamera, har redan planerat en massa kommande arrangerade bilder, både med folk och fä på. Lite som julafton känns det faktiskt, en jobbig väntan.



Hörde en intressant konversation från baksätet av bilen idag, skulle med de tre yngre grabbarna till lekparken på Piteå havsbad, de två äldre skulle ta hand om den betydligt yngre brodern.
Robin till Jonas:
-Tycker du att vi ska kollektiv - eller singel bestraffning om vi inte tar hand om Hugo?

Jonte? Hmmmmm

Mamma i framsätet förklarar:
- Ni kan ju ha både och, ni tar hand om han tillsammans och har det ansvaret, men ni får även ta hand om era egna handlingar osv.....
( hur skulle jag ha förklarat??)

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

voodoll-power-mum-200.jpgvoodoll-trinity-200.jpgvoodoll-captain-hook-200.jpg
Detta är min nya lilla "turmanick", ( den längst till vänster)...den följer med i väskan hela dagarna, hoppas den uppfyller allt den ska fylla=)
En rolig grej för den som ska ge bort något i pressent, de finns bland annat på:
http://www.inreda.com/

Varje VooDoll har sina egna specifika egenskaper. Dessa kan användas för att uppnå både kortsiktiga och långsiktiga målsättningar. Som om inte det vore nog finns det dessutom en hel del gamla finurliga ritualer som man kan genomföra för att få lite extra fart på sin VooDoll. Man kan naturligtvis ha en VooDoll utan att tro på VooDookraften. Fast det är klart, det skadar ju aldrig att prova.....
Det finns många olika typer, bara att välja just din favorit.

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Dagens citat:

Om du tror att ingen bryr sig om du lever eller inte, försök med att hoppa över några amorteringar.

Källa: Earl Wilson

HA HA HA      den var väl bra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0