Klar, eller blir jag någonsin klar?

Så, nu är jag klar med den ena kursen jag läst under hösten, "barn med särskilda behov, vilka är de?". Den har varit väldigt intressant, och som sagt var, detta ämne passar mig som handen i handsken. På två veckor drar två nya kurser igång som jag har anmält mig till, den ena handlar om hur man som pedagog kan ta in estetiska former i utbildningen för att gynna just elever med särskilda behov. Den andra kursen riktar sig mot barn och ungdomar med socioemotionella problem, ett annat viktigt och intressant ämne. Frågan är bara, hur länge ska jag studera? Jag finner hela tiden nya intressanta kurser, som jag absolut vill läsa, men studielån är ej så aktuellt, allt ska ju betalas tillbaka förr eller senare.
Men som ett brev på posten fick jag ett samtal under helgen, jag ombads bli ledsagare åt en härlig ung tjej, ca 20 timmar i månaden. Detta erbjudande kunde jag inte alls tacka nej till, så nu har jag en fast extra inkomst varje månad, med start imorgon/onsdag.

Det blir alltså fortsatt skola och arbete, har jag klarat det så här långt ska jag nog fixa det ett halvår till=)  
visst ska man tro på sig själv!


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hejsan,bra Linda tro jätte mycket på dig själv och kämpa på. Det är DITT liv det gäller ingen annans.

LYCKA TILL....

2009-01-14 @ 13:49:14
Postat av: Jenny

Vi blir ju klasskompisar igen! :)

Jag ska läsa estetikkursen också! Jag har sökt den andra med, men har blivit avrådd av mervi och siv för att den är lik specialiseringen "kommunikation och konflikthantering" som jag precis läst.. Så jag hoppar nog den och försöker hitta något annat. Kram!

2009-01-15 @ 17:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0