En lördag i maj

Ett soligt och varmt väder, man får väl inte klaga, stödstrumporna sitter som gjutna och där de slutar väller en kant ut över strumpan,,, lagom skönt och snyggt. Magen växer och jag vet inte hur detta ska sluta, vi får nog hyra en sky lift för att jag ska ta mig upp och ner i trapp, från sängen osv;)

Farbror Lorentz, jag vill ju så klart fira dig, för utan dig hade vi ju ej haft så himla fina kusiner och jag hade ju absolut inte heller haft en faster Anita=)                   så helt klart är du värd att firas!


Rapport från räkan i magen:
 tack mormor & Svenne för sängen och allt annat där till, det var himla bra, tusen tack. Jag växer och frodas, ger morsan halsbränna, har funnit ett sätt som effektivt får upp henne från sängen -piruetter på pissblåsan. Annars sover jag rätt mycket och när jag väl är vaken, då är jag det med besked. har hört talas om namnen de funderar på att ge mig, och snäll du om du läser detta: skriv i kommentarfältet olika namnförslag, fö de där föräldrarna har såååå olika smak på vad man kan heta.


Som du kanske ser så har jag pappas lillnäsa;) det är bara huvudet jag har stilla för sekunden, resten av mig är liksom in action,,, och vad som är vad är svårt att se!

Hugo har sovit i Påle, fredag - lördag, vi åt grillat och myste på ute i vårsolen hela kvällen(fredag alltså). Sen när vi skulle hem blev det så att Hugo skulle stanna över natten. Idag har vi hämtat hem honom. Det var en trött, men nöjd kille, han hade fått köra grannarna Jonssons fyrhjuling och nu ligger de på plats ett i Hugos hjärta.

LYCKA ÄR ATT FÅ PRÖVA KÖRA 4Hjuling//


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0