Hipp Hipp Hurra för farbror Johan idag!

Idag fyller Johan år, vi önskar dig en underbar dag, vilket vi redan vet att du haft. Vi tackar för allt gott fika och trevligt sällskap.
 
Svea har vart på sin 1a innebandymatch, men hon sov sig igenom hela tre perioder för att sen i bilen vakna och vara vrålhungrig,, men volvons ostadiga svaj gjorde henne sömnig igen och nästa vakna tillfälle skedde på Kantarellvägen tre - och där blev det mat, mys och kräks!


Nu har Jens & Jonas lämnat oss för en vecka, men vi ses snart igen. Robin och Hugo har precis kommit hem från en helg hos deras pappa och de hade en roligt sak att berätta. Den 13 nov ska de åka ner till sin pappa i Stockholm och vara där med honom hela helgen, de ska bla se Monster Jam på Globen.

Igår Lördag hade vi besök, farmor som varit i London en vecka och farfar kom förbi på fm, farmor hade med sig ännu mera kläder, jätte snygga!


Svea fick även två pyjamasar från faster Hanna med familj, kan meddela att hon i detta nu har på sig den cerisa och hon ser ut som den sötaste lilla tjej man kan tänka sig.


Min kompis Viktoria från Luleå kom också och hälsade på, hon hade med sig dottern Lovisa och kläder - tusen tack!


På em åkte vi till Furulund och hälsade på Anita & Lorentz en snabbis, där blev vi med "bäddsoffa". Vi ska ha den i Jens rum, om han ska ha sovfrämmande eller;) Cissi var där och tapetserade och de såg ut att ha det allmänt mysigt och trevligt ihop, annars vet jag av erfarenhet att tapetsera ska man helst göra ensam.

Så till sist lite Svea!


har precis tappat navlestumpen, pappa rengör noga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0