mera SVEA!

Torsdag, jag hade studier på Musikhögskolan hela dagen, och det var en prövning, sitta och konsentrera sig på data Indesign och så vet man att Svea är hemma,,, det var skönt att komma hem kan jag lova! Min klasskamrat Titti är en sån där ängel på marken, hon hade med en hel låda med olika köttsorter, bla älgstek, älgfärs m.m, och även Svea hade ett paket - tack så mycket!
På kvällen hade vi besök av Sanna, hon ville inte riktigt släppa taget om Svea, utan gosade och luktade in i det sista, även hon hade paket med, rosa hängselbyxor, en body samt en filt som även är en kudde.

Fredag, en lugn dag här hemma, har försökt att städa lite här och där, men det går sakta. Faster H & Rebecca har varit förbi en sväng, Svea tycks ha en någonting som gör att man dras hitåt;) Jens har pokerkväll med grabbarna här nere och Jonas myser på(äter chips och ser dvd).
Robin & Hugo är hos pappa & Malin och blir där tills på söndag, när vi lämnade pojkarna hade de ett paket från grabbarnas faster med familj från Älvsbyn, en tunika + tights, jätte snyggt - det tackar vi för!


Svea ligger och spanar in tavlor och annat som pryder väggarna.


paket från Titti, 6pack med sockar som ser ut som ballerinaskor, en sprattelgeting som Åsa(Tittis syster har designat). Han har idag haft de lila sockarna på sig och det var snyygt så länge de fick sitta kvar!


Hängselbrallor body och filt av Sanna


sanna & Svea granskar varandra.


Sover gott!


Rebecca beundrar Svea, och fastnade speciellt för hennes fötter, vilket jag förstår.


Mamma & Svea, Hugo & Harry,,, bebisarna äter!


Ligger på fällen och bara njuter.


Hennes små ostkrokstår,,,


paket från Älvsbyborna Andersson/Bergman,, snyggt!


Jonas ligger och målar av någon som snart ska fylla år=) undra vem??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0