Härliga helg!

Helgen har i vanlig tur och ordning rusat sig förbi, jag har inte hunnit göra allt jag hade tänkt, men det brukar vara så. Vi har i alla fall hunnit njuta av varandra, god mat och trevliga vänner.

Fredagkvällen flöt på som vanligt, vi åt fläskfile och rostade grönsaker+ potatis, jag hade även lyckats göra en super god sås med hjälp av kryddskåpets alla kryddor. Hugo var väl den enda av oss som inte åt, vilket han inte gjorde på hela dagen heller, inget smakade gott för honom. Han har nu varit hemma med sin jobbiga mage i två dagar och är aningens rastlös.

Lördagen kom sågs och segrade! Vi hade våra fina vänner här hela kvällen, kusin Vickan med familj. Vi åt tacos och hon hade gjort egen guaccomole a´la Cissi recept, hon hade också med Creme Brulle till efterrätt och  det var en härlig smakupplevelse, något vi också ska pröva på att göra här hemma. Ivar & Hugo lämnade ej Hugos rum mer än nödvändigt, de hade fullt upp med lasersväörd och star wars gubbar hit och dit. Elsa hade med sin bebis Anita och tog hand om henne presic så som man ska ta hand om sitt barn, matar, söver, byter blöja osv. Anita var betydligt tystare än Svea och hade förstånd att slappna av och njuta av att vara bebis, Svea hon ville hellre sitta upprätt och "vara med". Papporna spelade WII och det gick väl så där, till nästa gång ska vi vaddera tv-rummet och barnsäkra det ännu mer;)
Vi mammor vi var sociala och åt salta pinnar, vi utbytte en hel del kloka ord, tankar och blöjor. När jag tänker efter så är det ganska otroligt att jag och Vickan sitter så här,,, när vi var små var vi ofta med varandra, bland det bästa jag visste var att sova där, sen blev vi stora och har mest bara talat i telefon någon enstaka gång och så nu mer än 20 år senare så umgås vi jätte mycket- något jag tycker känns jätte skoj!

Söndagen, Hugo fortsätter att hungerstrejka, men är inte dålig i magen vilket han inte heller var igår, men som sagt var inte matfrisk ändå. Vädret lockade ut oss på en promenad och vi packade med oss skriller till Hugo och begav oss till parken,,,, isen var super hal, men han gjorde tappra försök att lära sig åka, mera träning så ska det där bli jätte bra! Sen på em var vi bjudna hos mina svärföräldrar på middag och vi valde att gå dit, Svea sover som bäst i den och då kan vi äta i lugn och ro. Hugo åkte skidor till dem och han var jätte duktig. Tack för god mat  speciellt morötterna;)och trevligt sällskap. Jonas och jens kom också dit så nu är vi en hel familj igen och veckan kan börja..


Finklädd i london kläder, vi tror att faster Hanna själv har knåcklat
ihop den med nål och tråd, ett bra jobb!


star wars krig i tv-rummet


laban i sängen, laban på sig och laban som snurrar runt, kan det bli mera laban??


kolla vad jag kan!


lite kvällsmys i soffan, en trött & en pigg dam!


vill ha allt i sin mun!

härliga små klibbiga fötter

pappas jeansflicka,, perfekt sitthylla;)


farmor hittade också en söt klänning i London!

testar matstolen för 1a gången.

pappa G med sin bebis och.....

Elsa med sin bebis som heter Anita.


Vickan & Svea


Anita har lånat Sveas babygym och verkar nöjd med tillvaron;)




Bengt Algot Ragnar Lundman in action....


Världens finaste Elsa

Så kom söndagen och aktiviteternas dag!
Du ska veta att Hugo gör det bra, ingen mat eller annat i magen på flera dagar,
men han kämpade på ändå!
HUGO ON ICE!



Svea uppklädd inför middag hos farmor & farfar


MUMS, skippade maten och åt på sig själv istället.

HUGO ON SKII


And Svea on her blanket


det var allt för denna helg!

Kommentarer
Postat av: Gunnar

det var likt mig och kolt je men hejdå hugo

2010-01-18 @ 17:18:48
Postat av: gunnar

de var likt mig och kolt je men hejdå hugo

2010-01-18 @ 17:21:58
Postat av: gunnar

de var likt mig och kolt je men hejdå hugo

2010-01-18 @ 17:22:04
Postat av: David

hehe... Gunnar fick sitta själv och skriva!

2010-01-18 @ 22:20:42
Postat av: robban himself

nya Sidney Crosby eller Pavel Datsyuk (de använder ju reebok)!

2010-02-01 @ 20:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0